O bölgemiz kara doyacak! Meteoroloji şimdiden uyardı... Kara kış kazma kürek yaktıracak

O bölgemiz kara doyacak! Meteoroloji şimdiden uyardı... Kara kış kazma kürek yaktıracak

Son dakika... Eylül ayı ile birlikte etkisini tüm yurtta gösteren soğuk hava dalgası bölge bölge yağışlara dönüşmüş durumda. Hava sıcaklıkları 4-5 derece birden düşerken vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl? İstanbul'a kar ne zaman gelecek?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. O bölgemiz kara doyacak! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, tarih verip uyardı. Kara kış geliyor, o gün montsuz atkısız dışarı sakın çıkmayın!

Ağustos ayında etkili olan sıcak hava dalgası Eylül ayı ile birlikte yerini soğuk havaya bırakmış durumda. El Nino hava sistemi ile birlikte sıcaklıklar 4-5 derece düşerken bölge bölge yağışlar kendisini göstermeye başladı. Vatandaşlar 'Hangi bölgelerde yağışlar bekleniyor? Bugün hava durumu nasıl? İstanbul'a ne zaman kar yağacak?' sorusunu araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. O bölgemiz kara doyacak! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, tarih verip uyardı. Kar fırtınası geliyor! O tarihlerde sakın dışarı çıkmayın. İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Gene Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Artvin ve Ardahan çevreleri, Doğu Karadeniz’in kıyı illerinin iç kesimleri ile Ağrı’nın doğu, Van’ın kuzeydoğu ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bugün İstanbul’da hava 27 derece, parçalı ve az bulutlu olacak. Bu hafta sonu Türkiye genelinde sıcak geçecek.

yeni-hghg-2.jpg

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

KEREM ÖKTEN ÜSTÜNE BASA BASA UYARDI: KAR 1 METREYİ AŞACAK!

Hava durumu tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Doğu Anadolu'da kar yağışlarının başlayacağını belirten Ökten, "Doğu Anadolu bu sene bol kar yağışı alacak. Yer Bingöl Yayladere. Sülbüs Dağı. Bu dağın suyu buz gibidir. Karpuz'u koyunca 2 dakikada çatlar. Ben en tepesine çıktım..." uyarısında bulundu.

b67.jpg

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

16 EYLÜL 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h1.png

17 EYLÜL 2023 PAZAR GÜNÜ

h2.png

18 EYLÜL 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

h3.png

19 EYLÜL 2023 SALI GÜNÜ

h4.png

20 EYLÜL 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN