O çalışanlara büyük müjde! Maaşlara 45 bin TL eklenecek: Kapsamda bakın kimler var?

O çalışanlara büyük müjde! Maaşlara 45 bin TL eklenecek: Kapsamda bakın kimler var?

Yapılan son bilgilendirmeler kapsamında o çalışanlar resmen büyük bir müjde verildi! Maaşlarına 45 bin lira ilave yapılacak. Kaç kişinin yararlanabileceği belli olurken kapsamda kimlerin olduğu merak konusu oldu. İşte maaşlarına ilave alacak o çalışanlar…

Edinilen bilgiler kapsamında İstanbul’da yaşayan BDDK çalışanları ile alakalı önemli bir karar alındı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) ekonomik görüşmeler devam ederken AK Parti milletvekilleri Orhan Erdem ile Necmettin Erkan söz konusu kanuna ek maddelerin yapılması talebinde bulundu. Bu kapsamda alınan bir kararla maaşlara ek yapılacağı açıklandı.

YALNIZCA O PERSONELLERİ KAPSAYACAK

Bahse konu olan kanuna eklenecek maddenin sadece Ankara’dan İstanbul’daki Uluslararası Finans Merkezine geçen BDDK personellerini kapsayacağı bildirildi.

yeni-proje-9-002.jpg

SADECE 400 PERSONEL İÇİN GEÇERLİ

Öte yandan 45 bin lira “Hayat Tazminatı” alacak olan Ankara’dan İstanbul’a geçiş yapan personelin toplamda 400 kişiden oluşacağı öğrenildi. Bu kapsamda Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun toplamda 400 personeli bu tazminattan yararlanmış olacak.

yeni-proje-10-001.jpg

Bahsi geçen bu tazminattan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Eski Başkanı olan mevcut BDDK Başkanı Şahap Kavcıoğlu da yararlanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN