O gün resmen kavrulacağız! Herkes haziranı bekliyordu ama...

O gün resmen kavrulacağız! Herkes haziranı bekliyordu ama...

Son dakika haberi... Nisan ayında etkili olan sıcak hava dalgası Mayıs ayı itibariyle yerini yağışlara bıraktı. Hava sıcaklıkları 3-4 derece birden düştü. Vatandaşlar 'Yağışlar ne zaman duracak? Havalar ne zaman ısınacak?' sorusunu araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. O hafta resmen kavrulacağız! Hava sıcaklıkları birden artacak. Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, tarih vererek uyardı. Hava sıcaklıkları 20 dereceye kadar çıkacak! Güneş çarpmasına dikkat!

Mayıs ayı itibari ile sağanak yağışlar tüm yurdu esir almış durumda. Hava sıcaklıkları 3-4 derece birden düştü. Özellikle geceleri hava sıcaklıkları 5-6 dereceye kadar inerken vatandaşlar 'Sağanak yağışlar ne zaman duracak? Havalar ne zaman ısınacak?' sorularını araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. Yağışlı havalar sona erdi. O tarihte hava sıcaklıkları 10 derece birden artacak! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, o tarihi işaret etti ve uyardı. 20 dereceye kadar yükselecek! İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN SON DAKİKA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Kahramanmaraş çevreleri ile Mersin ve Adana’nın kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Orta Karadeniz, Uşak, Afyonkarahisar, Isparta, Sinop, Giresun, Trabzon, Rize ve Gümüşhane ile Ankara’nın güney ve doğu çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

hghghg-2023-05-10t020846-197.jpg

KUVVETLİ YAĞIŞLAR GELİYOR

Yağışların, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Orta Karadeniz, Uşak, Afyonkarahisar, Isparta, Sinop, Giresun, Trabzon, Rize ve Gümüşhane ile Ankara’nın güney ve doğu çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

ÜNLÜ METEOROLOG UYARDI: O GÜN RESMEN KAVRULACAĞIZ

Hava durumu tahminleri ile dikkatleri üzerine çeken ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, Twitter hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. 16 Mayıs'ta hava sıcaklıklarının birden yükseleceğini belirten Ökten, "15 Mayıs'ta havalar çok ısınacak. 16 Mayıs ise çok daha sıcak. Gökyüzü bile 20 dereceye çıkacak. Tabi bu ısınma mevsimine göre çok fazla olacağı için tepki rüzgarları oluşacaktır. Şu anda modeller göremiyor. Takipteyim..." uyarında bulundu.

b1-001.jpg

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

10 MAYIS 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

h1.png

11 MAYIS 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

h2.png

12 MAYIS 2023 CUMA GÜNÜ

h3.png

13 MAYIS 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h4.png

14 MAYIS 2023 PAZAR GÜNÜ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN