O ilde saç tıraşı ücretine rekor zam: Hiç kimse bu kadarını beklemiyordu! Türkiye'nin yaşanacak en uygun fiyatlı şehriydi

O ilde saç tıraşı ücretine rekor zam: Hiç kimse bu kadarını beklemiyordu! Türkiye'nin yaşanacak en uygun fiyatlı şehriydi

2024 zam yağmuru devam ediyor. İğneden ipliğe gelen zamlar, vatandaşı bezdirdi. Yüksek enflasyon nedeniyle durmayan zamlar, yeni yılla beraber katlandı. Türkiye'nin en ucuz şehirlerinden biri olarak bilinen bir kentte berber fiyatlarına gelen zam, tepki çekti. İşte detaylar...

Yozgat Berberler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Kızılay, tıraş ücretini 150 TL'den 250 TL'ye çıkarma kararı aldıklarını açıkladı.

Yozgat Berberler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Kızılay, artan fiyatlar nedeniyle berberlerin saç sakal tıraşının 250-300 lira civarında olması talebinde bulunduğunu, vatandaşın durumunu da düşünerek tıraş ücretini 150 TL'den 250 TL'ye çıkarma kararı aldıklarını açıkladı.

YOZGAT BERBER FİYATLARI NE KADAR 2024?

Yozgat Berberler Odası, artan maliyetler nedeniyle gelen zam taleplerini değerlendirerek, 1 Ocak 2024 tarihinden geçerli olmak üzere saç sakal tıraş ücretini 300 lira olarak belirledi. Ancak alınan zam kararı ertelendi.

Yapılan yeniden değerlendirme sonucunda yüzde 66 zam yapılarak, daha öce 150 TL olan saç sakal tıraşı ve yıkama-fön dahil 250 TL'ye, yalnız sakal tıraşı 75 TL'ye, saç tıraşı yıkamalı 150 TL'ye, çocuk tıraşı 100 TL'ye, saç boyama 300 TL'ye, fön yıkamalı 100 TL'ye, damat tıraşı 500 TL'ye, ev tıraşı 400 TL'ye yükseltildi.

YOZGAT BERBER ÜCRET TARİFESİ 2024

yozgat-berber-ucret-tarifesi-2024.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN