O ilde yaşayanlar dikkat! Telefonları, bilgisayarları hemen şarja takın: Saatlerce elektrik kesintisi yapılacak

O ilde yaşayanlar dikkat! Telefonları, bilgisayarları hemen şarja takın: Saatlerce elektrik kesintisi yapılacak

İstanbul'da elektrik kesintisi uyarısı Boğaziçi Elektrik Dağıtım tarafından yapıldı. 26 Mart Pazar günü belirli ilçelerde gerçekleştirilecek olan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacağı duyuruldu.

İstanbul'da 26 Mart 2023 Pazar günü elektrik kesintisi yaşanacak ilçelerin listesi vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Konuyla ilgili olarak BEDAŞ internet sitesinden açıklama yaptı ve hangi ilçelerde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. Zeytinburnu, Küçükçekmece, Kağıthane, Güngören, Esenyurt, Beşiktaş, Bayrampaşa ve Arnavutköy ilçeleri, 26 Mart Pazar günü elektrik kesintisinden etkilenecek olan ilçeler arasında yer alıyor.

ELEKTRİK

Vatandaşlar ise internet üzerinden yaptıkları aramalarla elektrik kesintisi ne zaman bitecek, ne kadar sürecek ve hangi saatler arasında yapılacak gibi soruların yanıtını arıyor. BEDAŞ yetkilileri ise elektrik kesintisinin saat 09:00-16:00 arasında yapılacağını ve planlı bir çalışma olduğunu belirtiyor.

Elektrik kesintisi, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle yapılacak ve söz konusu ilçelerde elektriklerin belirtilen saatler arasında kesik kalması bekleniyor. Vatandaşlar ise kesinti süresince alternatif enerji kaynaklarına başvurarak elektriksiz kalmamaya çalışacaklar.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN