O ilimizde beklenen yağış geldi! Samsun, Ordu, Sivas, Giresun... Dolu aniden bastırdı! Etraf savaş alanına döndü...

O ilimizde beklenen yağış geldi! Samsun, Ordu, Sivas, Giresun... Dolu aniden bastırdı! Etraf savaş alanına döndü...

Meteorolojinin günlerdir uyardığı yağışlı hava o bölgeyi vurdu. O ilimiz ise dolu yağışına esir oldu! Araç camları patladı, yerler beyaza büründü! Ortalık resmen savaş alanı...

Meteorolojinin günlerdir uyarılar yaptığı yağışlı hava, sonunda o bölgeyi vurdu. Sivas ilini dolu yağışı esir aldı. Bu şiddetli dolu yağışı, araç camlarını patlattı. Yerleri adeta beyaza bürüdü. Ortalık resmen savaş alanına döndü.

SİVAS'TA DOLU YAĞIŞI ETKİLİ OLDU

f5cudyhxsaajjb2.jpg

Sivas'ın Altınyayla ilçesinde başlayan doğu yağışı, etkisini bir anda gösterdi. Öncesinde Ulaş ilçesine yağan dolu, Altınyayla ilçesini de adeta beyaza bürüdü. Ceviz büyüklüğünde yağan dolunun görüntüleri adeta durumun ciddiyetini göster önüne serdi. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, yağışlı havanın tablosunu X hesabından paylaştı.

İşte o anlar:

​​​​​​​

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN