O ilimizde felaket yaşandı! Bir anda başladı: Ağaçları yerinde söktü:

O ilimizde felaket yaşandı! Bir anda başladı: Ağaçları yerinde söktü:

Son günlerde yoğun sıcaklar yaşanırken o bölgede felaket yaşandı! Bir anda başlayan sert rüzgar büyük hasara neden oldu. Ağaçları yerinden söktü, çatılar uçtu... Yaz mevsiminde fırtına yaşadılar...

Elazığ’ın Baskil ilçesinde etkili olan şiddetli rüzgar, bölgede hayatı olumsuz etkiledi. Son günlerde yoğun sıcakların yaşandığı Elazığ’da, bazı bölgelerde şiddetli rüzgarlar etkisini göstermeye devam ediyor. Dün öğle saatlerinde çıkan yangın, rüzgar nedeniyle geniş bir alana yayılırken, akşam saatlerinde rüzgar nedeniyle bazı evlerin çatıları uçtu.

KAYISI BAHÇELERİ BÜYÜK ZARAR GÖRDÜ

Baskil ilçesinde şiddetli rüzgar, özellikle kayısı bahçelerinde büyük hasara yol açtı. Rüzgarın etkisiyle bazı kayısı ağaçları devrilirken, ağaçlardaki meyveler de yere döküldü. Bu durum, hasat öncesi üreticilere maddi kayıp yaşattı. Üreticiler, kayısı ağaçlarının devrilmesi ve meyvelerin zarar görmesi nedeniyle büyük üzüntü içinde olduklarını belirtti.

resim-2024-06-21-121217537.png

RÜZGAR YANGINI BÜYÜTTÜ, ÇATILAR UÇTU

Şiddetli rüzgar, Baskil dışında da etkili oldu. Elazığ’ın bazı bölgelerinde rüzgar, çıkan yangınların geniş alanlara yayılmasına neden oldu. Yangınlar, rüzgarın etkisiyle kontrol altına alınmakta zorlanırken, akşam saatlerinde ise rüzgar nedeniyle bazı evlerin çatıları uçtu.

Elazığ’da şiddetli rüzgar kayısı ağaçlarını yerinden söktü, bahçelere zarar verdi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN