O kent merkezinde ücretsiz market hizmete giriyor! İmzalar atıldı, ihtiyaç sahipleri faydalanacak

O kent merkezinde ücretsiz market hizmete giriyor! İmzalar atıldı, ihtiyaç sahipleri faydalanacak

Ekonomik kriz nedeniyle geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşların sayısı son yılların zirvesine ulaştı. Bazı belediyeler, ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen vatandaşlara aynı ve nakdi yardımlarda bulunuyor. Bir ilçede açılacak 'Sosyal Market' ihtiyaç sahiplerine ücretsiz hizmet verecek. İşte detaylar...

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde ihtiyaç sahibi ailelerin gıda ihtiyaçlarını ücretsiz olarak karşılayabilecekleri sosyal market için protokol imzalandı.

İHTİYAÇ SAHİPLERİ SOSYAL MARKET'TEN ÜCRETSİZ ALIŞVERİŞ YAPABİLECEK

Darıca Belediyesi ile Gebze Ticaret Odası (GTO) işbirliğinde Darıca'ya kazandırılan ve Nenehatun Mahallesi'nde bulunan Darıca Hizmet Kompleksi'nin alt katı Sosyal Market'e dönüştürülüyor.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında hayata geçirilecek proje ile ihtiyaç sahipleri, ücretsiz olarak Sosyal Market'ten alışveriş yapabilecek. Sosyal yardımlaşma ve dayanışma için örnek olacak sosyal market projesi için Darıca Belediyesi ile GTO arasında protokol imzalandı.

darica-sosyal-market-kimlere-ucretsiz-basvuru-nasil-yapilir-1.jpg

BAĞIŞÇILARIN KATKISIYLA SOSYAL MARKET BÜYÜYECEK

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve GTO Başkanı Abdurrahman Arslantaş'ın birlikte imzaladığı protokol sonrası çalışmaların tamamlanmasıyla kısa süre içinde Sosyal Market hizmete girecek. Sosyal sorumluluk projesi ile bağışçıların da katkısı ile ihtiyaç sahipleri marketten ücretsiz olarak faydalanabilecek.

İhtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olacaklarını belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, şöyle konuştu:

"Sosyal belediyecilik anlayışımızla ilçemizde dayanışma kültürünü güçlendirmek ve toplumsal kalkınmaya destek olmak istiyoruz. Temel belediyecilik görevlerimizin yanı sıra sosyal yardımlaşma konusunda da hizmet ve projeler üretiyoruz.

Son olarak Gebze Ticaret Odası ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği doğrultusunda ilçemizde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerin gıda ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri sosyal marketi kentimize kazandıracağız."

darica-sosyal-market-kimlere-ucretsiz-basvuru-nasil-yapilir-3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN