O marketten 5 litrelik ayçiçek yağında dev indirim! Bu kez fırsat ayağınıza geldi! Ayçiçek yağında ramazan indirimi!

O marketten 5 litrelik ayçiçek yağında dev indirim! Bu kez fırsat ayağınıza geldi! Ayçiçek yağında ramazan indirimi!

Ülkemizde yaşanan enflasyon ile birlikte birçok üründe büyük zamlar dikkat çekiyor. Yapılan açıklamalar ile birlikte o market 5 litrelik ayçiçek yağ fiyatlarında indirime gitti. 2022 senesi ile birlikte sürekli olarak zamlanan ayçiçek yağı fiyatları altın fiyatları ile yarışıyordu. Son gelen kampanya ile birlikte o market tarafından ayçiçek yağı fiyatları dibi gördü. İşte tüm detaylar...

RAMAZAN İNDİRİMİ GELDİ

Ayçiçek yağı fiyatlarındaki artış üzerine milyonlarca vatandaş marketler tarafından yapılacak indirimi kovalamaya başladı. 2022 yılı ile birlikte büyük ölçüde zamlanan ayçiçek yağı en temel ihtiyaçlardan birisi olarak dikkat çekiyor.

Altın fiyatları ile yarışa katılan ayçiçek yağı fiyatlarında 2023 senesi itibariyle indirimli günler başladı. Ramazan ayına girilmesiyle birlitke A101 marketleri tarafından ayçiçek yağı kampanyası başladı. Geçim mücadelesi veren vatandaşları zorlayan ayçiçek yağı fiyatlarında dev indirim dikkat çekti.

Ayçiçek yağı fiyatlarındaki zamlı sürece dur diyen A101 indirimli fiyatları paylaştı. 5 Litrelik ayçiçek yağı satış fiyatını nerdeyse geliş fiyatı üzerinden satmaya başladı. Peki A101 marketlerinde ayçiçek yağı fiyatları ne kadar oldu? A101 ayçiçek yağı indirimi...

252419586-0-106-3024-1807-2072x0-60-0-0-75ddcb5735744da61be2f763a160a4e5.jpg

A101'DEN İNDİRİM DUYURUSU GELDİ

A101 zincir marketleri tarafından yapılan açıklama ile birlikte ayçiçek yağı fiyatlarında büyük indirim yapıldı. 2022 senesiyle birlikte sosyal medyada sık sık gündeme gelen ayçiçek yağı fiyatları alay konusu olmuştu. Rusya ile Ukrayna arasında çıkan savaş ile birlikte marketlerin stokun da azalan ayçiçek yağı fiyatları altın fiyatları ile yarışa katıldığı günler hatırlanıyor.

5 litrelik ayçiçek yağı fiyatlarında yapılan indirim ile birlikte marketlerde A101 marketlerinde yoğun kuyruk oluşturuldu. İndirim sonrasında 5 litrelik ayçiçek yağında yapılan indirim sonucu 134 TL'ye geriledi.

ctpdzuhhy1rjjfd4ap6wjh0l9j3ku9au-body.jpeg

5 LİTRELİK AYÇİÇEK YAĞINDA İNDİRİM!

A101 zincir marketleri tarafından duyurulan ayçiçek yağı indirimi ile birlikte vatandaşlar akın etti. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte indirimleri duyuran marketler arasında ayçiçek yağı indirimi dikkat çekti. 5 litrelik ayçiçek yağı indirimine giden A101; 5 litre Vera Ayçiçek Yağı Pet fiyatı 144 TL'den indirim yapılarak 134 TL'ye indirildi. İndirimden yararlanabilmek için A101 marketlerine gitmeniz yeterli olacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN