O şehirde yaşayanlara büyük müjde! Ulaşım ücretlerine %50 indirim! En ucuz ulaşım burada! O tarihte başlıyor

O şehirde yaşayanlara büyük müjde! Ulaşım ücretlerine %50 indirim! En ucuz ulaşım burada! O tarihte başlıyor

Ulaşım ücretlerine yapılan zamlar vatandaşın cebini yakarken o şehirden büyük müjde geldi. Ulaşım ücretlerine %50'lik indirim haberi belediye başkanından geldi. O tarihten itibaren indirimli fiyatlar geçerli olacak. İşte tüm detaylar…

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Güçlü Konya İçin Bir Adım Daha" projesi kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesinin 5 yıllık çalışmalarına değindi. Selçuklu kongre merkezinde gerçekleştirilen programda konuşan Başkan Altay, ilçelere giden otobüs fiyatlarında indirime gidileceğini duyurdu. En ucuz ulaşım bizde diyerek yeni müjdeyi duyuran Başkan Altay detayları anlattı. İşte tüm detaylar…

ULAŞIM ÜCRETLERİNE %50 İNDİRİM

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya'da yeni çalışmalar için düğmeye bastı. 1 Mart itibariyle otobüs fiyatlarına indirim yapılacağını duyuran Başkan Altay, Konya modeli belediyecilik anlayışı ile gece gündüz demeden çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

konya-ulasim.jpg

Hemşehrilerinin vermiş olduğu emaneti en iyi şekilde taşımak için birçok projeyi hayata geçirdiklerini dile getiren Altay, “Konyalı hemşerilerimizin en büyük talebi ilçelere giden taşıma araçlarının fiyatının fazla olmasıydı. Halkımızın sesine kulak vererek ilçelere yapılan taşımalarda 1 Mart itibariyle yüzde 50 indirim yapacağız. Konya her alanda örnek olmaya devam edecek. Bu alanda çalışmalara devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN