Öğrenciler ve veliler dikkat! 1 Mayıs Çarşamba günü okullar tatil olacak mı belli oldu: Planlarınızı ona göre yapın

Öğrenciler ve veliler dikkat! 1 Mayıs Çarşamba günü okullar tatil olacak mı belli oldu: Planlarınızı ona göre yapın

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ne günler kala birçok vatandaşın aklında aynı soru dönmeye başladı. 1 Mayıs resmi tatil mi? Öğrenciler ve veliler dikkat! 1 Mayıs Çarşamba günü okullar tatil olacak mı belli oldu...

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü yaklaşırken, vatandaşlar tarafından merak edilen konular arasında "1 Mayıs resmi tatil mi?" ve "1 Mayıs'ta okullar tatil mi?" sorularının cevapları araştırılıyor. İstanbul Valisi Davut Gül'ün yaptığı açıklamaya göre, 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamaların olmayacağı duyuruldu. Ancak işçi ve memur konfederasyonları, farklı şehirlerde kitlesel etkinlikler düzenleyecek.

1 MAYIS’TA OKULLAR T ATİL OLACAK MI?

1 Mayıs Türkiye'de resmi tatil olarak kutlanan günlerden biri. Ülkemizde 15 yıldan bu yana resmi tatil takvimi içerisinde yer alan 1 Mayıs, işçi ve emekçilerin bayramı olarak kabul ediliyor. Dolayısıyla 1 Mayıs'ta kamu kurum ve kuruluşları kapalı olacak ve bu tarihte okullar da tatil olacak.

1 MAYIS’TA BANKALAR AÇIK OLACAK MI?

Bankalar da 1 Mayıs Çarşamba günü kapalı olacak. Resmi tatil nedeniyle kamu kurumları, bankalar ve bazı kuruluşlar 1 gün süreyle çalışmayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN