Öğrencisini havaya kaldırıp yere fırlatan müdürle ilgili flaş gelişme! O müdüre verilen ceza belli oldu

Öğrencisini havaya kaldırıp yere fırlatan müdürle ilgili flaş gelişme! O müdüre verilen ceza belli oldu

Öğrencisini havaya kaldırıp yere fırlatan müdürle ilgili flaş gelişme! O okul müdürüne verilen ceza belli oldu! Öğrencinin annesi ise verilen cezadan memnun...

Milas ilçesinde bulunan Sakarya İlkokulu'nda 6 Ekim'de meydana gelen olay, öğrenci E.S.'nin müdür yardımcısı Mehmet Serkan G. tarafından koltuk altından tutularak sınıfa fırlatılmasıyla şok etkisi yarattı. İlkokul birinci sınıf öğrencisi E.S., yaşadığı travmatik olayı okul çıkışında annesi S.Ö.S. ile paylaştı.

ÖĞRENCİNİN ANNESİ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

dha-42de4ba30c53d72f6d915e511b853c2f-5.webp

Evde belinde ağrı hisseden E.S., annesinin ısrarı üzerine yaşadığı olayı anlatarak sırtında oluşan morlukları gösterdi. Hemen hastaneye götürülen öğrenci, darp raporu aldı. Bu skandal durumun ardından, E.S.'nin annesi Mehmet Serkan G. hakkında suç duyurusunda bulundu ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne durumu bildirdi.

OKUL MÜDÜR YARDIMCISI AÇIĞA ALINDI

dha-42de4ba30c53d72f6d915e511b853c2f-1.webp

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, olayın ciddiyetini anlayarak Mehmet Serkan G. hakkında idari soruşturma başlattı ve 19 Ekim'de açığa aldı. Ancak, 3 Kasım'da idari para cezası ile görevine iade edilen Mehmet Serkan G. hakkındaki adli soruşturma devam ederken kamera görüntüleri ortaya çıktı.

MÜDÜR YARDIMCISININ GÖREV YERİ DEĞİŞTİRİLDİ

Görüntülerde, yaşanan skandal anın detayları net bir şekilde ortaya çıkarken, Milli Eğitim Bakanlığı da olaya müfettiş görevlendirerek öğretmenin görev yerini değiştirdi.

Muğla Valiliği ise konuyla ilgili bir açıklama yaparak, aile için avukat görevlendirildiğini duyurdu. Ayrıca, güvenlik kamerası görüntülerinin de kamuoyuna yansıdığı bu olay, Milas ilçesinde yankı uyandırdı.

ANNE VERİLEN KARARDAN MEMNUN

Anne S.Ö.S. ise verilen karardan memnuniyet duyduklarını ifade ederek, "Olayın kamuoyuna yansımasının ardından konuya hızlıca müdahale ederek, önleyici tedbirleri devreye sokan, başta Muğla Valiliği ve Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilerimize gerekli hassasiyeti gösterdikleri için sonsuz teşekkürlerimi sunarız. Konuya gösterdikleri hassasiyet, kurumlarımıza olan güvenimizi destekler niteliktedir. Hukuki sürecimiz devam ediyor. Bu hususta da adalet sistemimize güveniyor ve olumlu sonuç alacağımıza inanıyoruz. Dava sürecimiz sonuçlanana kadar kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz. Anne, baba olarak çağrımıza sessiz kalmayan "OkuldaSiddeteSon" imza kampanyamıza değerli imzalarını esirgemeyen destekçilerimize de ayrıca teşekkürlerimizi sunarız" ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN