Oğuzhan Uğur 'Tarkan kızacak' dedi ve duyurdu: Yardımlardan haberimiz oldu

Oğuzhan Uğur 'Tarkan kızacak' dedi ve duyurdu: Yardımlardan haberimiz oldu

Kahramanmaraş'taki deprem felaketinde binlerce insan afet bölgesinde büyük bir dayanışma gösteriyor. Oğuzhan Uğur da ilk 72 saatte topladıkları yardım miktarını açıkladı. Bunun yanı sıra Uğur, ünlü şarkıcı Tarkan'ın yaptığı yardımlara da değinerek "Tarkan’ın adını duyurmadan yaptığı büyük yardımlardan haberimiz oldu. Sizler de bilin isterim" dedi.

Türkiye 6 Şubat sabahı yüzyılın felaketine gözlerini açtı. Kahramanmaraş merkez üssü olan iki yıkıcı deprem, 10 ilde de taş, taş üstünde koymazken felakette son açıklanan verilere göre 18 bin 342 vatandaşımız hayatını kaybetti; binlerce vatandaşımız ise enkaz altında kurtarılmayı bekliyor.

Afet bölgelerinde durum içler acısıyken, Türkiye'de büyük bir dayanışma tablosu da ortaya çıktı. Milyonlarca kişi afetin yarattığı yıkımı sarmaya, maddi ve manevi destek olmaya çalışıyor.

72 SAATTE TOPLANAN YARDIMLAR

10 kentte büyük yıkıma sebep olan depremlerin ardından aralıksız yardım faaliyeti yürüten Babala TV kurucusu Oğuzhan Uğur, kişisel sosyal medya hesabından paylaşım yaparak "72 saatte sayenizde bu sayılara ulaştık. Devam ediyoruz. Buradayız" dedi ve ekledi: "Paylaşmak zorunda hissettik. (Zorunda kaldık da diyebiliriz…)" ifadelerini kulandı.

Uğur'un paylaştığı görseldeki bilgiye göre, Babala TV'nin topladığı ve organize ettiği yardımlar şöyle:

foksasqwiainhzv.jpg

'DUYULMASINI İSTESE KENDİ SÖYLERDİ AMA...'

Öte yandan Uğur yaptığı ikinci paylaşımında, "Duyulmasını istese kendi söylerdi büyük ihtimalle, belki bunu yazdım diye kızacak ama… Tarkan’ın adını duyurmadan yaptığı büyük yardımlardan haberimiz oldu. Sizler de bilin isterim" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN