Olay Hareket Sonrası Selçuk Tepeli Kovuldu mu? FOX Tv'den Flaş Açıklama

FOX Ana Haber sunucu Selçuk Tepeli, bültendeki habere kızarak bağırmış ve masadaki bardağa vurarak stüdyoyu terk etmişti. Yaşanan olayın ardından RTÜK'ün kanala ceza kesmesini isteyen AK Partili Mücahit Birinci Selçuk Tepeli'nin FOX TV'den kovulduğunu iddia etti. FOX TV bu iddialara jet hızında bir cevap verdi.

Ailesi çiftçi olan ve çiftçilerin sorunlarını sık sık dile getiren FOX Ana Haber sunucusu gazeteci Selçuk Tepeli, dünkü haber bülteninde yaptıklarıyla Türkiye'nin gündemine oturdu.

Selçuk Tepeli yine çiftçinin sorunlarını ele alan bir haber sonrası uzun süre sessiz kaldı. Ardından "Efendim şimdi bu ülkenin çiftçilik yapan insanlarının yarısı işi bıraktı" dedi ve rejiden öbür habere geçmesini istedi.

"GEÇ ABİ, GEÇ!"

Sesi titreyen Tepeli, "Geç abi, öbür habere geç gözünü seveyim ya" dedikten sonra "Geç abi, Geç. Geç!" diye bağırdı ve masadaki bardağa elinin tersiyle vurarak kameraya sıçramasına sebep oldu.

tepeli-ic.png

Tepeli'nin çıkışı sosyal medyada gündem olurken pek çok kullanıcı Tepeli'nin bu davranışını samimi buldu. Ancak öyle düşünmeyenler de vardı.

AK PARTİLİ BİRİNCİ'DEN RTÜK'E ÇAĞRI: FOX TV KAPATILSIN

Tepeli'nin öfkeli anlarının ardından ünlü sunucuya tepki gösterenler de vardı.

AK Partili Mücahit Birinci, sosyal medya platformu Twitter'dan bir paylaşım yaparak şunları söyledi:

"İzleyiciye bardak fırlatıp, edep dışı hareket yapan insansının bu fiili nedeniyle, RTÜK'ün, Fox TV kanalına, kapatma dahil, tüm tedbirleri en kararlı haliyle uygulamasını vatandaş olarak bekleriz."

BİRİNCİ: FOX TV SELÇUK TEPELİ'Yİ KOVDU

Birinci bir süre sonra yine bir tweet atarak FOX TV yönetiminin Tepeli'yi kovduğunu iddia etti.

Birinci, "Yetmez... En ağır müeyyide bu kanala uygulanmalıdır" dedi.

FOX TV'DEN JET YANIT: SELÇUK TEPELİ KOVULDU MU?

İddiaların ardından T24'e konuşan FOX TV yöneticileri, Tepeli'nin kovulduğu iddialarına yanıt verdi.

tepeli-ic-2.png

Tepeli'nin FOX TV'den kovulduğu iddialarıını kesin bir dille yalanlayan FOX yöneticileri anchorman'in görevine devam ettiğini bildirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (24)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
24 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN