Oraya gideni soyup soğana çeviriyorlar! Hayat pahalılığı mı fırsatçılık mı? Dışarıda 35 TL ama oraya girince servet

Oraya gideni soyup soğana çeviriyorlar! Hayat pahalılığı mı fırsatçılık mı? Dışarıda 35 TL ama oraya girince servet

Ekonomik kriz fiyat artışları derken fırsatçıların da üzerine eklenmesi fiyatları da ikiye katlıyor. Sık sık yüksek fiyatlar gündeme gelirken dışarıda 35 TL'ye satılan bir simit ve meyve suyunun fiyatı oraya girince katlandıkça katlanıyor. Vatandaş resmen soyup soğana çevriliyor. İşte bu kadar fırsatçılık da fazla dedirten o fatura…

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanında bir simit ve meyve suyu fiyatını görenler şaşkına döndü. Dışarıda 10 TL'ye satılan simit fiyatının Havalimanı sınırlarına girmesi ile birlikte 310 TL'ye yükselmesi fırsatçılığında bu kadarı dedirtti. Bir tüketicinin havalimanında ödediği faturayı sosyal medya hesabında paylaşması ise gündeme bomba gibi düştü. İşte bu kadar fırsatçılık da fazla dedirten o fatura…

HAYAT PAHALI DEĞİL FIRSATÇILAR FAZLA

Son yıllarda ürünlere yapılan zamlar sık sık gündemde yer alırken hayat pahalılığı diyerek resmen fırsatçılık yapıyorlar. Gıdadan barınmaya giyimden ulaşıma kadar pek çok alanda temel ihtiyaçlardaki hızlı fiyat Yükselişi dikkat çekerken son yansıyan görüntüler ise bu kadar da olmaz dedirtti. Havalimanında müşterilerden istenen rakamlar görenleri hayrete düşürüyor. Bir simide 310 TL etiket yapıştırılırken meyve suyunun fiyatı ise 190 TL'ye yükseliyor.

sabiha-gokcen-havalimani.jpg

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yediği bir simit ve meyve suyuna ödediği fiyatı paylaşan vatandaş toplamda 500 TL'lik fatura ile gündeme bomba gibi düştü.

“BUNUN ADI SOYGUN”

Sosyal medyada hızlı bir şekilde yayılan fişteki rakamlar görenlere hayrete düşürdü. 1 adet simit için 310 TL meyve suyu içinde 190 TL fiyat biçilirken toplam 500 TL'ye yarım yamalak karın doyuruyorsunuz.

h.png

Dışarıda 35 TL'ye yiyebileceğiniz Bu ürünlerin havalimanında bu kadar yüksek fiyatlı olmasına tepki gösteren vatandaşlar ise ''Bunun adı soygun'', ''Resmen dolandırıcılık'' ve "Bir simit ve meyve suyunun fiyatı 500 TL olabilir mi yahu, altın tepside mi sunmuşlar" yorumlarında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN