Ormanların arasına gizlenen bir vaha! Kalabalıktan uzak huzur dolu… Arabaya atlayan soluğu orada alıyor

Ormanların arasına gizlenen bir vaha! Kalabalıktan uzak huzur dolu… Arabaya atlayan soluğu orada alıyor

İzmir, Muğla, Antalya’yı unutun. Bu sene yaz bir başka geçecek. Yaz sıcaklarından bunalan vatandaşlar soluğu o şehirde alıyor. Gölleri, şelaleleri ve ormanlarıyla herkesi büyüleyen o şehir turist akınına uğruyor. İşte cennetten fırlamış o şehir…

Yaz tatili için plan yapan binlerce vatandaş bu yıl soluğu Giresun'da oluyor. Gölleri, Şelaleleri var su basar ormanlarıyla tüm dikkatleri üzerinde toplayan Kuzalan Tabiat Parkı, sıcaktan bunalan vatandaşların da uğrak noktası haline dönüştü. Dereli ilçesinde 482 hektarlık bir alana yayılan Kuzalan Şelalesi dört mevsim ziyaretçilerin ağırlıyor.

BİR BAKAN BİR DAHA BAKIYOR

Giresun'un Dereli Şebinkarahisar yolu üzerinde yer alan Kuzalan Şelalesi doğal güzelliği ile yerli ve yabancı turistlerin dikkatini de yer alıyor. Tabiat Parkı içerisinde yer alan Şelale 20 metre yükseklikten Aksu Deresi'ne dökülmektedir. Dereye girerek serinleyen yerli ve yabancı ziyaretçiler şelale altında fotoğraf çekme fırsatı da yakalıyor. Park içerisinde doğal yollarla oluşan travertenler dikkat çekerken turistler bu güzelliklerden de mahrum kalmak istemiyor.

kuzulan.jpg

TÜRKİYE'NİN DOĞAL GÜZELLİĞİ

Şelale ve yeşilliğin buluştuğu Giresun Kuzalan Şelalesi, 2023 yılında ziyaret edilen noktalar arasında adını yazdırdı. Tatil için Ege ya da Akdeniz kıyılarını tercih etmeyen birçok kişi soluğu Karadeniz Bölgesinde aldı. Nemli hava nedeniyle bunalan vatandaş serin sulara kendisini bırakarak rahatlamayı tercih ediyor.

kuzulan-selale.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN