ÖSYM yayımladı! KPSS ortaöğretim soruları ve cevap anahtarı belli oldu! KPSS ortaöğretim 2022 soru ve cevap anahtarı

ÖSYM yayımladı! KPSS ortaöğretim soruları ve cevap anahtarı belli oldu! KPSS ortaöğretim 2022 soru ve cevap anahtarı

KPSS ortaöğretim sınavı 6 Kasım 2022 Pazar günü gerçekleştirildi. 2022 KPSS ortaöğretim sınav soruları ve cevapları açıklandı. Sınav netlerini öğrenmek isteyen adaylar soruları cevaplarını merak ediyor. İşte 2022 KPSS ortaöğretim soru ve cevap anahtarı…

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen 2022 KPSS ortaöğretim sınavı hakkında araştırmalar devam ediyor. 6 Kasım Pazar günü gerçekleştirilen sınav soruları ve cevapları araştırılıyor. ÖSYM 2022 KPSS ortaöğretim sınav soru ve cevaplarını açıkladı.İşte 2022 KPSS ortaöğretim soru ve cevap anahtarı…

KPSS ORTAÖĞRETİM SORULARI AÇIKLANDI MI?

2022 yılında yapılan KPSS sınavları hakkında araştırmalar devam ederken en çok araştırılan konular arasında sınav soruları ve cevapları gelmektedir. 6 Kasım 2022 tarihinde yapılan KPSS ortaöğretim sınav soruları ve cevapları açıklandı.

KPSS ORTAÖĞRETİM SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bu yıl gerçekleştirilen KPSS ortaöğretim sınav sonucunun ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. KPSS ortaöğretim sınav sonuçları 1 Aralık 2022 tarihinde açıklanacak.


KPSS ortaöğretim soru kitapçığı

KPSS ORTAÖĞRETİM DEĞERLENDİRMESİ NASIL YAPILACAK?

Sınava katılan adayların yapmış olduğu her test ayrı değerlendirilecektir. Genel Yetenek ve Genel Kültür testleri için doğru sayısı yanlış sayısından çıkarılarak hesaplama yapılacaktır. Bu sayede adayların puan ortalamaları ve standart sapmaları kullanılarak sınav sonuçları belli olacak.

Her testten en az bir ham puanı bulunmayan adayların sınavı değerlendirmeye alınmayacak. Bu adaylar için standart puan hesaplaması yapılmayacak. KPSS puanının hesaplanabilmesi için adayların genel yetenek ve genel kültür testlerinden en az 1 netinin bulunması gerekir.

2022 KPSS ORTAÖĞRETİM OTURUMU TAMAMLANDI

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen KPSS ortaöğretim sınavı 6 Kasım 2022 tarihinde tamamlandı. Adaylar sınava 10.15'te başlarken toplam 130 dakika boyunca ter döktü.

KPSS Ortaöğretim 2022 Soru Ve Cevap anahtarı

KPSS ORTAÖĞRETİM SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANDI

KPSS ortaöğretim sınavı tamamlanırken adaylar soru kitapçığı ve cevap anahtarlarını araştırmaya başladı. ÖSYM tarafından yapılan açıklama doğrultusunda KPSS 2022 ortaöğretim Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarı'nın yüzde 10’unun açıklandığı belirtildi. Sınav soru kitapçığına ulaşmak isteyen adaylar ÖSYM'nin resmi sitesi üzerinden soru ve cevap anahtarlarını görüntüleyebilecek. Sisteme T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile giriş yapan kişiler temel soru kitapçığını görüntüleyebilir. Adaylar 16 Kasım 2022 tarihine kadar soru kitapçığına ve cevap anahtarına ulaşabilecek.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN