Otomobil sahiplerini isyan ettiren zam! Fiyat tarifesi güncellendi... 21 Mart güncel akaryakıt fiyat listesi!

Otomobil sahiplerini isyan ettiren zam! Fiyat tarifesi güncellendi... 21 Mart güncel akaryakıt fiyat listesi!

Akaryakıt fiyatlarında meydana gelen dalgalanmaların devam ettiği görülüyor. Dolar kurunda ve brent petrol varil fiyatında yaşanan dalgalanma benzin ve motorin fiyatlarında etkili görülüyor. Otomobil sahiplerinin her sabah araştırdığı güncel akaryakıt fiyatları bugün itibariyle yeniden değişti. Akaryakıt istasyonuna giden vatandaşlar zamlı fiyatları görünce dili tutuldu. İşte tüm detaylar...

AKARYAKIT FİYATLARI GÜNCELLENDİ

Akaryakıt fiyatlarında meydana gelen dalgalanmaların devam ettiği sıralarda fiyat tarifesi neredeyse her gün değişmeye devam ediyor. Brent petrol varil fiyatı ve dolar kurundaki dalgalanmaların yanı sıra küresel anlamda yaşanan pandemi ve Rusya ile Ukrayna savaşı akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor.

Yaşanan hareketlilik ile birlikte dalgalanan benzin ve motorin fiyatlarında değişiklik gözlemleniyor. Mart ayının ortasında gelen indirim haberleri ile birlikte müjdelenen otomobil sahiplerine üzücü haber geldi. Küresel petrol fiyatlarında ve dolar kurunda yaşanan dalgalanma akaryakıt fiyatlarını da dalgalandırıyor.

Otomobil sahibi vatandaşların her sabah kalkar kalkmaz baktığı gündemlerden birisi de akaryakıt olarak biliniyor. Haberleri takip edemeyen vatandaşlar ise akaryakıt istasyonlarında neye uğradığına şaşırıyor.

akaryakitta-zam-pompaya-yansidi-iste-guncel-fiyatlar-hkki.webp

MOTORİNE ZAM GELDİ

Akaryakıt fiyatlarında geçtiğimiz hafta üst üste gelen indirimler ile birlikte zam kapıdan içeri girdi. Motorin grubunda yaşanan 1 lira 34 kuruşluk indirimin ertesi gününe 71 kuruş tutarında bir indirim daha yapılmıştı. Otomobil sahiplerini sevindiren olay sürücülerin kursağında kaldı.

Bugün itibariyle motorin fiyatlarına yeniden zam geldi. Motorin grubunda 81 kuruşluk zam yapılarak pompa fiyatına yansıtıldı. Toplamda 2 lira 5 kuruşluk indirim alan motorin fiyatları 81 kuruşluk zam ile birlikte toplam indirim tutarı 1 lira 24 kuruşa geriledi. Benzin fiyatlarında ise bir değişiklik henüz beklenmiyor.

1466732.jpg

İSTANBUL 21 MART GÜNCEL AKARYAKIT FİYAT LİSTESİ

İstanbul Anadolu Yakası benzin litre fiyatı: 20,47 TL

İstanbul Anadolu Yakası motorin litre fiyatı: 20,37 TL

İstanbul Avrupa Yakası benzin litre fiyatı: 20,54 TL

İstanbul Avrupa Yakası motorin litre fiyatı: 20,44 TL

ANKARA 21 MART GÜNCEL AKARYAKIT FİYAT LİSTESİ

Ankara benzin litre fiyatı: 20,93 TL

Ankara motorin litre fiyatı: 20,86 TL

İZMİR 21 MART GÜNCEL AKARYAKIT FİYAT LİSTESİ

İzmir benzin litre fiyatı: 20,90 TL

İzmir motorin litre fiyatı: 20,95 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN