Otomobilinden inerken kurşun yağmuruna tutuldu: Saldırganlar suç makinesi çıktı

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Aracından indiği esnada silahlı saldırıya uğrayan Mesut A. hayatını kaybetti. Polis olay yerinde 11 boş kovan tespit ederken şüphelilerin kullandığı araç ise ormanda yanmış halde bulundu. Gözaltına altına alınan ve çok sayıda suç kaydı olduğu anlaşılan 3 şüpheli tutuklandı.

Korkunç olay İstanbul'un Sancaktepe ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; otomobilinden inen Mesut A.'nın yanına başka bir araç yanaştı. Otomobilden inen şüpheliler Mesut A.'ya kurşun yağdırdı.

9046097.jpg

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Saldırganlar kaçarken çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Mesut A.'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekiplerinin olay yeri incelemesinde ise 11 adet boş kovan bulundu.

Mesut A.'nın cenazesi İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

ŞÜPHELİLERİN ARACI ORMANDA YANMIŞ HALDE BULUNDU

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından başlatılan soruşturma kapsamında şüphelilerin kullandığı araç Eyüpsultan'da yanmış halde bulundu.

9046099.jpg

SALDIRGANLAR SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Soruşturma kapsamında olaya karıştığı tespit edilen 3 şüpheli gözaltına alındı. Çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenilen şüpheliler Yasin Tolga T. (25), Emre B.(24) ve Cem Ö. (24) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

9046100.jpg

TUTUKLANDILAR

Şüpheliler çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN