Özdağ'dan 'Sana Söz' videosuyla Kılıçdaroğlu'na destek çağrısı

Zafer Partisi lideri Özdağ, ikinci turda desteğini açıkladığı Kılıçdaroğlu için sosyal medya hesabından video paylaştı. Destek çağrısı yapan Özdağ, "Sana söz! 13 milyon sığınmacı ve kaçak vatanlarına gidecek" notuyla yayınladığı videoda "28 Mayıs'ta yapılacak seçimde 13 milyon sığınmacıyı vatanına yollayacak politikaya ve politikacılara destek verin ve Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verin. Bu, ülkenizin 'Göçmenistan' olmamasının tek yolu" dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından kendisinin ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmalarının yer aldığı bir videoyu "Sana söz! 13 milyon sığınmacı ve kaçak vatanlarına gidecek" notuyla paylaştı.

Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanması halinde ülkedeki sığınmacıları vatanlarına göndereceğine dikkat çeken Özdağ, Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turu için Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verme çağrısında bulundu. Arka fonda Kılıçdaroğlu’nun seçim şarkısı “Sana Söz”ün yer aldığı videoda, Özdağ'ın şu ifadeleri yer aldı:

Eğer annelerinizden ve babalarınızdan aldığınız Türkiye'yi, çocuklarınıza devretmek istiyorsanız, Türkiye'nin Türkiye olarak kalmasını istiyorsanız, 'Göçmenistan' olmasını istemiyorsanız, 28 Mayıs'ta yapılacak seçimde 13 milyon sığınmacıyı vatanına yollayacak politikaya ve politikacılara destek verin ve Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verin. Bu, ülkenizin 'Göçmenistan' olmamasının tek yolu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir