Özel'den kendisini eleştiren Erdoğan'a yanıt: CHP'den endişe etmeye devam etsin

Özel'den kendisini eleştiren Erdoğan'a yanıt: CHP'den endişe etmeye devam etsin

CHP lideri Özgür Özel, genel başkan seçildiği kurultayda söyledikleriyle ilgili kendisini hedef alan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt vererek, "Erdoğan'ın stresini, içindeki karabasanı anlıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi'nden endişe etmeye devam etsin" dedi.

CHP'nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen 38. Olağan Kurultayı'nda Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyelerinin belirlenmesi için oyunu kullandı.

Daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Özel, "Kemal Bey ile bir görüşmeniz oldu mu?" sorusuna, "Telefonla görüştük, önümüzdeki günlerde, mazbatadan sonra bir devir teslim törenini hep birlikte bütün Türkiye'nin gözü önünde, partimize yakışır bir şekilde yapacağız" yanıtını verdi.

'ERDOĞAN'IN İÇİNDEKİ KARABASANI ANLIYORUM'

"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın size yönelik açıklamalarına değerlendirmeniz olur mu?" sorusu üzerine Özel, "Erdoğan bundan sonra geçen her günün, kendisi açısından daha zor, bizim açımızdan daha moralli olacağını biliyor. Erdoğan'ın stresini, içindeki karabasanı anlıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi'nden endişe etmeye devam etsin" dedi.

1-009.jpg

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün yaptığı açıklamada, CHP kurultayında Edirne'de tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a ve Osman Kavala'ya selam yollayan eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i hedef alarak "Al birini vur diğerine. Bunlar terör örgütleriyle omuz omuza yürüdüler" demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN