Özgür Özel ile Kılıçdaroğlu görüşmesi başladı

Özgür Özel ile Kılıçdaroğlu görüşmesi başladı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Ankara'daki ofisinde bir araya geldi. Kulis bilgilerine göre, Özel ile Kılıçdaroğlu yerel seçimler ve güncel siyasi konular hakkında da görüş alışverişinde bulunacak.

CHP Genel Başkanı Özel, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu bugün Ankara'da Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki ofisinde bir araya geldi. Görüşme nedeni 'nezaket ziyareti' olarak bildirildi.

Kulis bilgilerine göre, Özel ile Kılıçdaroğlu'nun yerel seçimler ve güncel siyasi konular hakkında da görüş alışverişinde bulunması da bekleniyor.

CHP'nin 5 Kasım'da (2023) yapılan 38. Olağan Kurultayı'nda ikinci turda 812 oy alan CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Genel Başkan seçildi. 13 yıldır bu görevi sürdüren Kemal Kılıçdaroğlu ise 536 oy aldı. İlk turda Özel 682, Kılıçdaroğlu 664 oy almıştı.

Özgür Özel, Genel Başkan olarak ilk kez konuştuğu CHP grup toplantısında Kılıçdaroğlu'na "Emekleri unutulmaz, ona vefamızı her fırsatta göstereceğiz." diyerek teşekkür etmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN