Özgür Özel'den Destici'ye 'slogan' yanıtı

Özgür Özel'den Destici'ye 'slogan' yanıtı

BBP lideri Mustafa Destici'nin "İşimiz Türkiye, gücümüz Türkiye" sloganıyla ilgili, CHP'nin kendi sloganlarını kullandığını ve bunun için hukuki süreç başlatacaklarını açıklamasına CHP lideri Özgür Özel'den yanıt geldi. Ankara'da aday tanıtım toplantısında konuşan Özel, "Başvurusunu yaptığımız, domain isimlerini aldığımız, tescillerini yaptığımız bu sloganı kullanmak isteyen arkadaşların, CHP'nin kurumsallığına saygı duymasını bekliyoruz"" ifadelerini kullandı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için kullandıkları, "İşimiz Türkiye, gücümüz Türkiye" sloganıyla ilgili, "Biz daha önce kamuoyuna ilan ettik ve seçim beyannamemizde de kullandık. CHP'yi bizim sloganımızı kullanmamaları konusunda uyarıyoruz" açıklamasını yapmıştı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Spor Salonu'ndaki aday tanıtım toplantısında Destici'ye yanıt verdi.

'CHP'NİN KURUMSAL KİMLİĞİNE SAYGI DUYMASINI DİLİYORUZ'

Özel, konuyla ilgili şunları söyledi:

"Bu sloganla ilgili son günlerde önemli bir gündem var. Diyorlar ki, bir parti 'Üç hafta önce adayımız kullandı', bir parti '10 gün önce bilboard giydirdik.' O arkadaşlara şu çağrıyı yapıyorum. İşimiz Gücümüz Bursa sitesine bir baksınlar, İşimiz Gücümüz Sivas sitesine bir baksınlar.

Bu isimlerin başvuru hakları 2 ay önce alındı. 9 Ocak'ta başvurusunu yaptığımız bu sloganımızı beğenenler varsa 'İşimiz Gücümüz Türkiye' diyen arkadaşlarımızın CHP'nin kurumsal kimliğine saygı duymasını diliyoruz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN