Paketleme işi arayanlar müjde! İŞKUR paketleme ilanları açıldı,18-55 yaş okuryazar herkes başvurabilir

Paketleme işi arayanlar müjde! İŞKUR paketleme ilanları açıldı,18-55 yaş okuryazar herkes başvurabilir

Evden çalışmak isteyenler, hem eviyle hem işiyle ilgilenmek isteyenler bu habere dikkat! Hele ki paketleme işi arıyorsanız yeni bir müjde geldi… İŞKUR’un yayınladığı paketleme ilanları açıldı. Üstelik tek şart 18-55 yaş arası olmak. Herkes başvuru yapabiliyor! İşte konuya ilişkin detaylar…

İş arayanlara güzel fırsatlar sunan İŞKUR, sık sık yeni iş ilanları ile gündeme geliyor. Her alanda iş imkanı sağlamasının yanı sıra iş arama sürecini de oldukça kolaylaştırıyor. İŞKUR web sitesi üzerinden hangi alanda olursa olsun arama yaparak kendinize uygun iş imkanı bulabiliyorsunuz. Öte yandan dönem dönem ilan yayınlayan İŞKUR, kolay başvuru süreci ile de sıklıkla tercih ediliyor. Şimdi de paketleme işi arayanlara özel yeni iş ilanları açıklandı. Üstelik sadece 18-55 yaş aralığında okur yazar olmanız yeterli.

yeni-proje-008.jpg

İŞKUR’DAN PAKETLEME İŞ BAŞVURUSU

İŞKUR üzerinden paketleme işine başvuru yapmak isteyen vatandaşların yapması gereken tek şey İŞKUR web sitesi üzerinden “paketleme işi” araması yaparak çıkan ilanlara tıklamak. Arama kısmına “paketleme işi” yazdığınız takdirde size uygun iş ilanları çıkmaktadır.

Bunun için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx web sayfasına tıklamanız yeterli.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN