Paraya sıkışana o bankadan müjde! Başvurana 10 bin TL faizsiz kredi imkanı... Faizsiz kredi nasıl alınır?

Paraya sıkışana o bankadan müjde! Başvurana 10 bin TL faizsiz kredi imkanı... Faizsiz kredi nasıl alınır?

Son zamanlarda yükselen enflasyon ve hayat pahalılığı nedeniyle vatandaşlar para sıkışabiliyor. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte evlerine güzel bir alışveriş yapmak isteyen vatandaşlara müjdeli haber geldi. O banka tarafından yapılan açıklama ile birlikte ilk kez müşterisi olanlara 10 bin TL faizsiz kredi verilecek. Kredi kampanyasının başlatılması ile birlikte vatandaşlar bankaya akın etti. Peki başvuru nasıl yapılır? İşte tüm detaylar...

10 BİN TL FAİZSİZ NAKİT AVANS

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin kabul edilmesiyle birlikte bankalar müşteri çekmek için elinden geleni yapmaya devam ediyor. EYT'nin yanı sıra başlatılan kampanyalar ile müşterilerin akın etmesini sağladılar.

Faizsiz kredi vererek müşterileri kendi bünyesine katmaya çalışan bankalardan yeni kampanyalar geldi. Kısa bir süre önce Garanti Bankası tarafından duyurulan bir kampanya ile birlikte ilk kez gelen müşterilerine müjdeli haber verdi. Garanti Bankası Mobil uygulaması üzerinden müşteri olan vatandaşlara 10 bin TL faizsiz taksitli naikt avans vereceğini duyurdu.

flvkyhtxmaau2zh.jpg

FAİZSİZ NAKİT AVANS BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Faizsiz kredi kampanyasından faydalanabilmek için öncelikle telefonunuza Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirmeniz gerekir. Uygulamanın inmesiyle birlikte giriş yaparak işlemleri takip edebilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra Hesap ve Kart bölümüne gelerek Kartlar yolu üzerinden kredi kartınızı seçerek Naki ve Ödeme çözümleri kısmından Nakit Avans / Taksitli Nakit Avans adımından Taksitli Nakit Avans seçeneğine tıklayarak taksit ve bilgileri girerek başvuruda bulunabilirsiniz.

595f518e61361f0138c67913.webp

10.000 TL NAKİT AVANS İÇİN GEREKLİ OLAN ŞARTLAR

Garanti Bankası tarafından verilen faizsiz nakit avanstan faydalanabilmek için aşağıda yer alan şartları sağlamanız gerekir. İşte gerekli olan şartlar şu şekilde;

  • İlk kez bankanın müşterisi olmak
  • Garanti BBVA Mobil üzerinden müşteri olmak (Şubeden olmayınız)
  • Müşteri olduktan sonra Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet ve Bonus Flaş kredi kartı çıkarmak
  • Kampanya kredi kartı onaylanan müşterilere 1 gün sonra tanımlanacaktır. Hak sahipleri 10 bin TL faizsiz kredilerini kullanabilecektir.
  • Kampanya başvuru tarihleri 1 Mart – 31 Mart 2023 tarihleri arasında.
  • Başvurusu onaylanan kişiler 30 Nisan 2023’e dek kampanyadan faydalanabilir.
  • Her müşteri yalnızca bir kez faydalanabilir.
  • Kredi kartı başvurusu onaylanmadan 10.000 TL faizsiz kredi verilmez.

Faizsiz kredi veya nakit avans veren diğer bankalar ise şu şekilde;

  • İş Bankası 10.000 TL 5 ay vade
  • Yapı Kredi 10.000 TL 6 ay vade
  • Garanti Bankası 10.000 TL 6 ay vade
  • Denizbank 10.000 TL 6 ay vade

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN