Partisinin il kongresinde konuşan Fatih Erbakan: Helikopterden aşağı inerseniz, halkın gerçeklerini görürsünüz

Partisinin il kongresinde konuşan Fatih Erbakan: Helikopterden aşağı inerseniz, halkın gerçeklerini görürsünüz

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin il kongresine katılmak için Artvin'e geldi. İl kongresinde konuşan Erbakan, iktidara çağrıda bulunarak," Esnaf ziyareti yapmalarını; çiftçinin, köylünün ve emeklinin, memurun derdiyle dertlenmelerini tavsiye ediyorum" dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin il kongresine katılmak için Artvin'e geldi. Erbakan partisinin 2´nci Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi'nde gerçekleşen kongrede konuşan Erbakan, iktidara eleştirilerde bulundu. Gençlerin işsizliğe çare bulamadığı için ülkeden gittiklerini söyleyen Erbakan, "20 senelik iktidarınızda kaliteli bir eğitim veremediğiniz için gidiyorlar, verilen diplomalar hiçbir işe yaramadığı için gidiyorlar. Bu gençler, gece gündüz çalışmaları karşısında verilecek asgari ücretin açlık sınırının altında olması sebebiyle yurt dışına gidiyorlar" dedi.

Gençlerin ülkeyi terk etmesinin en büyük sorumlusunun iktidar olduğunu belirten Erbakan, "20 seneden beri en geniş yetkiyle iktidarda olan AK Parti iktidarın kendisidir"

'HELİKOPTERDEN İNERSENİZ, GERÇEKLERİ GÖRÜRÜSÜNÜZ'

Erbakan konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

'İnsanlar evine ekmek götüremiyor' diyenlere, ‘Bu insanlar abartıyor’ diyorlar iktidar yetkilileri ve Sayın Cumhurbaşkanı. Biz, esnafla çiftçi ile köylü ile emekli ile asgari ücretli ile Türkiye'nin dört bir yanında bir aradayız. Bunu söyleyenlere, esnafın yanlarına gelebilmeleri ve esnaf ziyareti yapmalarını; çiftçinin, köylünün ve emeklinin, memurun derdiyle dertlenmelerini tavsiye ediyorum. Şu bizim yaptığımız gezilerdeki esnaf ziyaretlerinde keşke iktidar yetkililer de bulunsa da gerçekleri görseler.

Türkiye'nin hali bu durumda, en son yine Sayın Cumhurbaşkanı, Sakarya'da yaptığı konuşmada şöyle bir ifadede bulundu; 'Hani ekonomide her taraf çökmüştü, batmıştı. Helikopterle giderken o yolları gördüm; araçlar, otomobiller, otobüsler, TIR’lar, bütün yollar tıklım tıklım dolu’. Biz ne dedik Sayın Cumhurbaşkanı’na; ‘Peki Sayın Cumhurbaşkanım, durumlar böyle helikopterde görüldüğü gibi değil. Helikopterden aşağı inip de halkın arasına inerseniz o zaman gerçekleri daha iyi görürsünüz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN