Pazarda yeni dönem: Kredi kartıyla alışveriş

Pazarda yeni dönem: Kredi kartıyla alışveriş

Pazarda yumurta satışı yaparak geçinen Muhittin Çınar, işlerini arttırmak için pos cihazı aldı. Çınar, son aylarda yumurta fiyatının artış göstermesiyle satın almakta zorlanan müşterilerine kredi kartı seçeneği sunarak satışlarını artırmayı hedefliyor.

Pazarda yumurta satışı yaparak geçinen Muhittin Çınar, işlerini arttırmak için pos cihazı aldı. Son aylarda yumurtaya gelen zamlardan dolayı satın alamayan vatandaşa kolaylık sağladığını belirtti.

Çınar, Bende zaten vergi ödediğim için böyle bir uygulama başlatmayı düşündüm. Şaşıran çok. ‘Yumurtayı pazardan kredi kartıyla mı alacağız?’ diyen de çok. Semtine göre kredi kartı kullanan sayısı da artıyor” dedi.

Kredi kartı ile pazarda yumurta sattığını görenlerin şaşırdığını söyleyen Çınar, “Müşterilerimiz marketlerde bunun avantaj olduğunu söylüyordu." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN