Pegasus 1 Euro'ya bilet kampanyasını başlattı! Yeni hattında açılışına özel kampanya o tarihte bitiyor

Pegasus 1 Euro'ya bilet kampanyasını başlattı! Yeni hattında açılışına özel kampanya o tarihte bitiyor

Tatil için nereye gideceğine karar vermeyenler hemen bu kampanyayı incelesin! Pegasus 1 Euro'ya bilet kampanyasını başlattı! Kampanyayı duyan oraya uçacak! Yeni hattında açılışına özel kampanya o tarihte bitiyor...

Pegasus Hava Yolları, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan İskoçya'nın başkenti Edinburgh'a düzenleyeceği yeni uçuşlarla seyahat olanaklarını genişletiyor. Yapılan açıklamaya göre, yeni hattın biletleri, 10-16 Mayıs tarihleri arasında özel bir kampanya ile satışa sunulacak.

2.500 KOLTUKLA SINIRLI OLACAK

Pegasus Hava Yolları Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Onur Dedeköylü, Türkiye'nin turizm potansiyeline katkıda bulunmak adına yeni uluslararası hatlar açmaya devam ettiklerini belirterek, "Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte, İstanbul ve Edinburgh'u birbirine bağlamaktan mutluluk duyuyor, bu deneyimi en avantajlı fiyatlarla misafirlerimize sunmanın gururunu yaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Pegasus'un İskoçya'daki ilk uçuş noktası olan Edinburgh'a İstanbul Sabiha Gökçen'den haftanın iki günü düzenlenecek seferlerin ilki 27 Haziran'da gerçekleştirilecek. Yeni hattın biletleri, vergiler hariç 1 euro kampanya fiyatıyla satışa sunulacak ve 2.500 koltukla sınırlı olacak.

EDİNBURGH UÇUŞLARI NE ZAMAN?

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Edinburgh Havalimanı'na düzenlenecek uçuşlar, perşembe ve pazar günleri saat 11.40'ta yapılacak. Edinburgh Havalimanı'ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na ise aynı günler saat 15.30'da dönüş uçuşları gerçekleştirilecek.

Kampanya sonrası biletler, vergiler hariç 49,99 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN