Pervin Buldan ve Mithat Sancar yeniden aday olmayacak

Pervin Buldan ve Mithat Sancar yeniden aday olmayacak

HDP Eş Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar, partinin önümüzdeki aylarda düzenlenecek kongresinde yeniden aday olmayacaklarını açıklayarak “Kongrede yeni bir görev almama kararı aldık. Eş başkanlık görevimizi başka arkadaşlarımıza bırakacağız” dedi.

HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar, partinin önümüzdeki aylarda düzenlenecek kongresinde yeniden aday olmayacaklarını açıkladı.

Medya Haber TV’de katıldıkları programda açıklama yapan Eş Başkanlar “Kongrede yeni bir görev almama kararı aldık. Eş başkanlık görevimizi başka arkadaşlarımıza bırakacağız” dedi.

Kongreye kadar devam edecek süreçte düzenlenecek toplantı ve konferanslarda seçim başarısızlığının hesabını vermek ve partiyi kongreye taşımak durumunda olduklarını belirten Buldan ve Sancar, görevi kongrede devredeceklerini aktardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN