Polis Akademisi Bandosu'nun AK Parti'nin şarkısını söylemesine muhalefetten tepki: Toplumsal huzurun temeline dinamit koydular

Polis Akademisi Mezuniyet Töreni'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İçişleri Bakanı'nın konuşmalarından önce öğrenciler tarafından müzik dinletisi yapıldı. Dinletide AK Parti'nin 'Türkiye Yüzyılı' programı için bestelenen aynı adlı şarkısı da okundu. İYİ Parti Grup Başkan Vekili Dervişoğlu, görüntülere ilişkin tepki göstererek, 'Bu anayasanın alenen ihlalidir, hukuk tanımazlıktır, suçtur.Millete meydan okumaktır!' dedi.

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katıldığı Polis Akademisi Mezuniyet Töreni’nde, Erdoğan ve Soylu mezun öğrencilere hitap etmeden önce Polis Akademisi Bandosu tarafından bir 'müzik dinletisi' yapıldı.

Dinletide ilk olarak “Kerkük’ün Zindanı”, daha sonra “Bil Oğlum” ve üçüncü olarak da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilan ettiği 'Türkiye Yüzyılı' programı için bestelenen aynı adlı şarkı seslendirildi.

DERVİŞOĞLU'NDAN GÖRÜNTÜLERE TEPKİ

İYİ Parti Grup Başkan Vekili İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşarak, şu ifadeleri kullandı:

"Polis Akademisi mezuniyet töreninde AK Parti’nin seçim şarkısının çalınması, anayasanın alenen ihlalidir, hukuk tanımazlıktır, suçtur! Polisimizi, her gün biraz daha eriyen AK Parti’ye siyasi payanda yapmaya çabalamak, millete meydan okumaktır; toplumsal huzurun temeline dinamit koymaktır!"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN