Polise mukavemetten tutuklanmıştı: Atilla Taş'ın karıştığı kavga güvenlik kamerasında

Dün polise mukavemetten tutuklanan şarkıcı Atilla Taş'ın kavgaya karıştığı anın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Taş ve eşinin barda yaşadığı tartışma, sokakta devam eden arbede ve polisin müdahalesi ile polis merkezinde yaşananlar görüntülerde yer aldı.

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bir eğlence mekanında şarkıcı Atilla Taş ve eşi Meltem Taş alkollü bir şekilde çevresini rahatsız ettiği gerekçesiyle dışarı çıkarıldı. Şarkıcının işletmeciler ile kavga etmesinin üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

8369109.jpg

Olaya müdahale eden polis memurlarına fiziki temasta bulunarak hakaret, tehdit ve küfür ettiği öne sürülen Taş çifti gözaltına alındı. Atilla Taş, 'polise mukavemet', 'darp' ve 'hakaret' suçlarından tutuklanırken eşi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

8369114.jpg

Kavga anına ilişkin ortaya çıkan kamera görüntülerinde çiftin eğlence mekanından dışarı çıkarıldıktan sonra polis ekiplerinin geldiği ve ardından Taş çiftinin ekipleri saldırdığı anlar görüldü. Çiftin polis merkezinde taşkınlık çıkardığı anlar da görüntüler de yer aldı.

8369117.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN