Programdan ayrılan Arif Verimli'den Müge Anlı'ya zehir zemberek sözler!

Programdan ayrılan Arif Verimli'den Müge Anlı'ya zehir zemberek sözler!

Müge Anlı'nın programından ayrılmasıyla izleyiciyi şaşırtan Arif Verimli, Anlı için ağır sözler söyledi. Verimli, Anlı için "Beni çok kırdı, artık bir kıymeti yok benim için. Müge beni sevseydi bunları yapmazdı" dedi.

Müge Anlı'nın programından ayrılmasıyla izleyiciyi şaşırtan Arif Verimli, Anlı için zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Verimli, programdan sonra bir araya gelmediklerini belirterek, "Beni çok kırdı, artık bir kıymeti yok benim için. Müge beni sevseydi bunları yapmazdı" dedi.

Sosyal medya hesabından yaptığı veda paylaşımında "Kimseye kırgın değilim" diyen Verimli, bu sefer de konuk olduğu programda ayrılışıyla ilgili konuştu.

PROGRAMDAN NEDEN AYRILDIĞINI AÇIKLADI

Yasemin Özçelik'in sunduğu YouTube programına konuk olan ünlü psikiyatri uzmanı Prof. Dr. Arif Verimli, 14 yıl boyunca çalıştığı Müge Anlı'nın programından neden ayrıldığını ilk kez itiraf etti. Kırgınlık yaşadığı kişilerin olduğundan bahseden Verimli, "Samimi cevap vermek gerekirse kırgınım. Hiç ilgisi olmayan bir insan sizin konunuzla ilgili ahkam keserse ne yaparsınız? Ben buna bozuldum. Ve Müge'nin de bu hareketi destekleyen, arka çıkan hareketine bozuldum. Çıktım, gittim. Şevki Sözen Bey her gün alanıma giriyordu. Rica ettik, tartıştık, hiç dinlemedi" dedi.

BENİM İÇİN KIYMETİ YOK

Verimli, "Peki burada daha çok kırgın olduğunuz kişi kim? Müge Anlı mı yoksa Şevki Bey mi?" sorusuna ise "Artık ikisinin de hiç kıymeti yok benim için. Müge Anlı'nın programı iyi yönetemediği kanaatindeyim. O olaydan sonra hiç karşı karşıya gelmedik, mesajlaştık sadece. Müge Anlı beni sevseydi böyle yapmazdı" cevabını verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN