Rahşan-Bülent Ecevit Vakfı’ndan DSP açıklaması: Ecevitlerin adlarını kendi çıkarları için kirletmesinler

Rahşan-Bülent Ecevit Vakfı’ndan DSP açıklaması: Ecevitlerin adlarını kendi çıkarları için kirletmesinler

DSP lideri Aksakal, AK Parti'nin ziyaretinden sonra 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme kararı aldıklarını açıklamasının ardından Merhum Başbakan Bülent Ecevit'in adını yaşatmak için kurulan Rahşan Ecevit-Bülent Ecevit Bilim Kültür ve Sanat Vakfı'ndan açıklama geldi. Açıklamada, DSP'nin Ecevit'in ilkeleriyle hiçbir ilgisi ve bağlantısı kalmamıştır. Yaptıkları ve yapacakları Ecevit dostlarını bağlamamaktadır. Ecevitlerin adlarını kendi çıkarları için kirletmesinler." denildi.

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım ile Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik önderliğindeki AK Parti heyeti, Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal'ı ziyaret etti.

Bu görüşmeden saatler sonra ise DSP lideri Önder Aksakal, 1985 yılında eski Başbakan Bülent Ecevit tarafından kurulan DSP'nin 14 Mayıs Genel Seçimleri'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceklerini açıkladı.

Merhum Başbakan Bülent Ecevit'in adını yaşatmak için kurulan Rahşan Ecevit-Bülent Ecevit Bilim Kültür ve Sanat Vakfı, DSP lideri Aksakal'ın AK Parti'yi destekleme kararı almasının ardından açıklama yaptı. Açıklamada, "DSP'nin Ecevit'in ilkeleriyle hiçbir ilgisi ve bağlantısı kalmamıştır. Yaptıkları ve yapacakları Ecevit dostlarını bağlamamaktadır. Ecevitlerin adlarını kendi çıkarları için kirletmesinler." denildi.

sdfsddsf.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN