Ramazan öncesi akaryakıtta zam şoku! Zammı duyan akaryakıt istasyonuna koşuyor... İşte güncel benzin-lpg-motorin fiyatları

Ramazan öncesi akaryakıtta zam şoku! Zammı duyan akaryakıt istasyonuna koşuyor... İşte güncel benzin-lpg-motorin fiyatları

Benzin ve motorin fiyatlarında aşağı yönlü olan fiyat değişiklikleri ile birlikte otomobil sahipleri derin bir nefes aldı. Mart ayı ile birlikte dibi gören brent petrol varil fiyatının akaryakıt fiyatlarını etkileyen faktörlerden birisi olduğu biliniyor. Motorin fiyatlarına gelen indirim ile birlikte yeniden artan brent petrol varil fiyatı otomobil sahiplerine üzücü haberi verdi. Motorin ve benzine zam mı geliyor? İşte tüm detaylar...

AKARYAKIT FİYATLARI GÜNCELLENİYOR

2023 yılının mart ayı ile birlikte dalgalanmaya devam eden motorin ve benzin fiyatları sürekli olarak değişmeye devam ediyor. Motorin ve benzin fiyatlarında yaşanan değişiklik ise brent petrol varil fiyatı ve dolar kuruna bağlı olarak yaşanıyor.

Mart ayında dibi gören bren petrol varil fiyatı yeniden yükselişe geçti. Yükselişe geçme durumunda ise akaryakıt bölümünde zam haberleri gündemde yer aldı. Akaryakıt fiyatlarında son olarak motorine indirim gelmişti.

Motorin fiyatlarına 15 Mart ve 17 Mart olmak üzere üst üste büyük bir indirim yapıldı. 15 Mart tarihinde 71 kuruş indirim yapılırken 17 Mart tarihinde ise 1 lira 34 kuruşluk indirim yapıldı. Sadece 2 günde toplamda 2 lira 5 kuruş indirim yapılan motorin yeniden zamlanıyor.

benzin.jpg

MOTORİN ZAMMI KAPIYA DAYANDI

Motorin fiyatlarında geçtiğimiz hafta üst üste gelen indirimler üzerine zam yeniden kapıya dayandı. İndirim müjdesini kursağında bırakan zam ile birlikte motorin litre fiyatlarına bu gece yarısı itibariyle 80 kuruş tutarında zam bekleniyor. Akaryakıt fiyatlarında oldukça etkili olan yurt dışı piyasalarındaki hareketlilik ülkemizi de etkiliyor.

İndirim haberleri ile birlikte otomobil sürücülerini sevindiren motorin fiyatlarındaki yeni değişiklik beklentisi dikkat çekiyor. Zam ile birlikte İstanbul'daki motorin litre fiyatları 20 lira 42 kuruş, Ankara'daki motorin litre fiyatları 20 lira 82 kuruş, İzmir'deki motorin litre fiyatları 20 lira 91 kuruşa yükselmesi öngörülüyor.

cy0w2c-x.jpg

İSTANBUL 20 MART BENZİN VE MOTORİN FİYAT LİSTESİ

İstanbul Anadolu Yakası benzin litre fiyatı: 20,85 TL

İstanbul Anadolu Yakası motorin litre fiyatı: 19,51 TL

İstanbul Avrupa Yakası benzin litre fiyatı: 20,50 TL

İstanbul Avrupa Yakası motorin litre fiyatı: 19,57 TL

ANKARA 20 MART BENZİN VE MOTORİN FİYAT LİSTESİ

Ankara Benzin litre fiyatı: 20,88 TL

Ankara Motorin litre fiyatı: 19,99 TL

İZMİR 20 MART BENZİN VE MOTORİN FİYAT LİSTESİ

İzmir Benzin litre fiyatı: 20,85 TL

İzmir Motorin litre fiyatı: 20,06 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN