Ramazanda her eve et girecek! Kıyma ve kuşbaşı ette büyük kampanya başladı: İki market anlaştı, o fiyattan satacak!

Ramazanda her eve et girecek! Kıyma ve kuşbaşı ette büyük kampanya başladı: İki market anlaştı, o fiyattan satacak!

Et ve Süt Kurumu ile Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri arasında imzalanan anlaşmayla et satışları başladı. Tüm müşterilerin kampanyadan yararlanabilmesi için ilk etapta ambalajlı kıyma ve kuşbaşıdan 1'er adet verilecek. İşte Ramazan boyunca Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri'nde kıyma ve kuşbaşı et fiyatı...

Et ve Süt Kurumu, Tarım Kredi Kooperatif Marketleri ile bir protokol imzaladı. Ramazan öncesinde et fiyatlarının artmasına karşı önlem olarak hayata geçirilen protokole göre kıymanın kilogramı 140, kuşbaşının ise 150 liradan satışa sunuldu.

et2.jpg

Et ve Süt Kurumu tarafından ambalajlanmış birer kiloluk kıyma ve kuşbaşı paketleri Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nde satışa sunuldu.

et1.jpg

Kampanyadan herkesin eşit şekilde yararlanabilmesi için ilk etapta ambalajlı kıyma ve kuşbaşı paketlerinden her müşteriye 1'er adet veriliyor.

et3.jpg

Müşteriler arasından Zafer Duran, kampanyayı beğendiğini ifade ederek "Daha ucuz olmasını isterdik ama eldeki imkanlar bunlar. Buna göre iyi. Dışarda fiyatlar 200-300 lira. İnşallah devamı olur. Her geldiğimizde bulabilsek. Diğer marketlerde de olursa, Ramazan herkes için rahat geçer." diye konuştu.

Bir diğer müşteri olan Emine Yücel ise "İnşallah ramazan boyu kampanya devam eder. Memnunuz." dedi.

Hüseyin Elibol ise "Kasaplarda 280 lirayken burada gayet normal. Allah razı olsun." şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN