Ruanda Cumhurbaşkanı Kagame, Türkiye’ye resmi ziyaret gerçekleştirecek

Ruanda Cumhurbaşkanı Kagame, Türkiye’ye resmi ziyaret gerçekleştirecek

Ruanda Cumhurbaşkanı Paul Kagame, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine, 23 Ocak 2025 tarihinde Türkiye’ye resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.

Ruanda Cumhurbaşkanı Paul Kagame, 23 Ocak 2025 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine icabetle Türkiye’ye resmi bir ziyaret gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamada, ziyaretin Türkiye ve Ruanda arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi adına önemli bir fırsat olacağı vurgulandı.

BÖLGESEL VE ULUSLARARASI MESELELERİN GÖRÜŞÜLMESİ BEKLENİYOR

Açıklamada, "Türkiye ve Ruanda arasında Cumhurbaşkanı düzeyinde gerçekleştirilecek bu ilk resmi ziyaret kapsamındaki görüşmelerde, ikili münasebetlerin güçlendirilmesi konusunda atılacak adımların yanı sıra güncel bölgesel ve uluslararası meseleler hakkında görüş alışverişinde bulunulması öngörülmektedir" ifadelerine yer verildi. Ziyaretin, iki ülkenin işbirliğini derinleştirmesi ve bölgesel güvenlik gibi önemli konularda işbirliği fırsatları sunması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN