Saadet Partisi, Erdoğan'ın İmralı sözlerini böyle hatırlattı: Arkadaşlarımı ben gönderdim yine gönderirim

Saadet Partisi, sosyal medya platformlarında paylaştığı videoda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, PKK elebaşı Öcalan ile temaslarını hatırlattı. Videoda, Erdoğan'ın başbakanlık dönemlerinde, MİT mensuplarını İmralı'ya gönderdiğini söylediği anlar yer alırken, "Ben Milli İstihbarat Teşkilatı’mın mensuplarını kendi başbakanlığım döneminde İmralı’ya gönderenim. Ve açıkça söylüyorum, yarın da gönderirim, öbür gün de gönderirim" cümleleri paylaşıldı.

Millet İttifakı bileşenlerinden olan Saadet Partisi'nin resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik geçmişe dönük bir video paylaşım gerçekleştirildi.

'İmralı'yla dirsek temasında olanları unutma! Türkiye için #KararVer' ifadeleri ile paylaşılan videoda, terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan ile başbakanlığı sırasında temaslarda bulunan Erdoğan'ın sözleri yer aldı.

'ARKADAŞLARIMI BEN GÖNDERDİM YİNE GÖNDERİRİM'

Saadet Partisi'nin, Erdoğan'ın geçmişteki sözlerini ve tutumlarını hatırlattığı videoda şu cümleler yer aldı:

"Ben Milli İstihbarat Teşkilatı’mın mensuplarını kendi başbakanlığım döneminde İmralı’ya gönderenim. Ve açıkça söylüyorum, yarın da gönderirim, öbür gün de gönderirim.

Bir başbakan olarak ben arkadaşlarımı daha önce İmralı’ya gönderdim. Aynı şekilde Oslo’ya gönderdim. Daha sonra Hakan bey (MİT Başkanı Hakan Fidan) döneminde bu adımları İmralı’da da, Oslo’da da attık. Şu anda da yine gerekli gördüğümüz anda yaparız. İmralı için de yaparız Oslo için de yaparız."