Saadet Partisi'nden iktidara terör cevabı: Öcalan'a mektup getirenler bize vatan sevgisi dersi veremez

Saadet Partisi'nden iktidara terör cevabı: Öcalan'a mektup getirenler bize vatan sevgisi dersi veremez

14 Mayıs'a kadar Millet İttifakı'na 'Kandil ile iş birliği yapıyor' suçlaması yönelten Cumhur İttifakı'na Osman Öcalan ve terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan'dan getirilen mektup üzerinden cevap gelmeye devam ediyor. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, “Öcalan’dan mektup getirilirse sorun yapmayacak kişiler bize vatan severlik dersi veriyor. Bizim bu vatana, bu millete olan sevgimizi tartacak terazi yeryüzünde yok” ifadelerini kullandı.

14 Mayıs startına girildiği günden beri AK Parti ve Cumhur İttifakı ortakları, Millet İttifakı’nı terör örgütü ile işbirliği yapmak suçlamasında bulunuyor. Millet İttifakı ortağı Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya temelsiz suçlamalara sosyal medya hesabından, 2019 seçimlerinde AKP’nin Öcalan’dan mektup almasını hatırlatarak, “Bu vatana olan sevgimizi tartacak terazi yeryüzünde yok” diye yanıt verdi.

Kaya, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Cumhur İttifakı’ndan Millet İttifakı’na atılan terör örgütü PKK ile işbirliği iftiralarına yanıt verdi. Kaya, “Öcalan’dan mektup getirilirse sorun yapmayacak kişiler bize vatan severlik dersi veriyor. Bizim bu vatana, bu millete olan sevgimizi tartacak terazi yeryüzünde yok” dedi.

'BİZİM BU VATANA, BU MİLLETE OLAN SEVGİMİZİ TARTACAK TERAZİ YOK'

Kaya’nın açıklamaları şöyle: “Bugün Öcalan’dan bir mektup daha getirilse, aynı 2019 yerel seçimlerinde olduğu gibi birisi yine İmralı’ya destek için gönderilse bunu sorun etmeyecek kişiler bugün kalkmış bize vatanseverlik dersi veriyor. Bizim bu vatana, bu millete olan sevgimizi tartacak terazi yeryüzünde yok.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN