Saatler kaldı: Döne döne Karadeniz'i geçip Samsun, Sinop, Ordu, Giresun'u vuracak: Siklon geliyor hazır olun

Saatler kaldı: Döne döne Karadeniz'i geçip Samsun, Sinop, Ordu, Giresun'u vuracak: Siklon geliyor hazır olun

Karadeniz için verilen siklon uyarısına saatler kaldı! Herkes önlemini alsın, KAradeniz2i geçip döne döne yağış getiriyor. Samsun, Sinop, Ordu, Giresun... Karadeniz açıklarından ilerliyor! Siklon geliyor hazır olun...

Karadeniz, meteoroloji kaynaklarının Karadeniz Bölgesi'nde oluşacağını söylediği güçlü siklonun etkisi altına giriyor. Dün Karadeniz Bölgesi için uyarıda bulunan Meteoroloji Bey hesabı, son uydu görüntülerinde Orta Karadeniz açıklarında belirgin bir alçak basınç (siklon) sisteminin net bir şekilde görüldüğünü paylaştı.

SİKLON GELİYOR!

Meteoroloji Bey hesabı, son uydu görüntülerine dayanarak Orta Karadeniz açıklarında belirgin bir alçak basınç sistemi tespit ettiğini paylaştı.

Saatler içinde etkisini artırması beklenen siklonun, özellikle Samsun, Sinop, Ordu ve Giresun gibi illeri vurması bekleniyor. Karadeniz'i döne döne geçecek ve gittiği yerlere yağış getirecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN