Sabah meyve ağacına bakmaya gittiler! Gören köylüler şok oldu: Meyve ağacında ikisi bir arada

Sabah meyve ağacına bakmaya gittiler! Gören köylüler şok oldu: Meyve ağacında ikisi bir arada

O ilimizde bir ilk yaşandı. Sabah meyve ağacının yanına giden köylüler şaşkına döndü. Bu manzara ilk kez görülüyor. Köylüler panikle nedenini anlamaya çalışıyor. Meyve ağacında ikisi bir arada...

Köylüler sabah uyanıp bahçeye çıktığında şaşkına döndü. Meyve ağzını gören köylüler ilk kez böyle bir şey yaşadığını söyledi.

BİR İLK YAŞANDI

Elazığ’ın Palu ilçesine bağlı Güllüce köyünde bir elma ağacının aynı anda hem meyve vermesi hem de çiçek açması görenleri şaşkına çevirdi.

Palu ilçesi Güllüce köyünde meydana gelen bu sıra dışı olay, bahçe sahiplerini hayrete düşürdü. Elma ağacı, normal şartlarda farklı mevsimlerde gerçekleşen meyve verme ve çiçek açma süreçlerini aynı anda gerçekleştirdi. İlk kez böyle bir manzarayla karşılaşan köy sakinleri, bu doğa olayının nedenini anlamaya çalışıyor.

Meyve veren ağaç aynı zamanda çiçek açtı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN