Sağlık Bakanlığı istihdam seferberliği başlattı! En az ilkokul mezunu 4.958 personel alınacak: İşte ayrılan kadro ve şartlar

Sağlık Bakanlığı istihdam seferberliği başlattı! En az ilkokul mezunu 4.958 personel alınacak: İşte ayrılan kadro ve şartlar

Sağlık Bakanlığı tarafından yeni personel alım ilanları yayınlandı. İş imkanı arayan vatandaşlara müjdeli haber verildi. Sağlık Bakanlığı kapsamında 4 bin 958 işçi alınacağı bilgisi paylaşıldı. Yapılan alımlara dair başvuru detaylarının yanı sıra başvuru şartları da açıklandı. Sağlık Bakanlığı bünyesine yapılacak olan alımlar için başvuru yapmanız gerekir. İşte tüm detaylar...

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞ İMKANI SAĞLIYOR

Son zamanlarda sık sık duyurulan iş imkanları üzerine Sağlık Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Paylaşılan ilan ile birlikte bünyesinde yer alan eksiklikleri gidermek adına sürekli işçi alımı yapıyor. Duyuruda bulunan bakanlık ile birlikte devlet bünyesinde iş imkanı arayan vatandaşları iş hayatına atılmasını sağlamak olduğu dikkat çekiyor.

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan iş duyurusu ile birlikte 4 bin 958 vatandaşa istihdam sağlanacak. İş imkanı arayan vatandaşlar başvurusunu hemen yapsın. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak olan işçi alımları bünyede yer alan eksiklikleri tamamlamak adına olduğu duyuruldu. Sürekli işçi alımı duyurusu kısa bir süre önce paylaşıldı.

İstihdam amaçlı harekete geçen Sağlık Bakanlığı personel alımı kapsamında 4 bin 958 temizlik görevlisi alımı yapıyor. Türkiye genelinde yapılacak olan alımlar için şartlar paylaşıldı. İllerin ihtiyaç durumuna göre yapılacak olan alımlara dair detaylar da yer aldı. Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmak için başvuru şansını kaçırmayın.

daily-care-for-polished-concrete-floors.png

SAĞLIK BAKANLIĞI TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALIM ŞARTLARI

  • Sağlık Bakanlığı bünyesine yapılacak olan alımlar 657 Devlet Memurları Kanunun 48'inci maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinin (1), (4), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde vurgulanan şartlar ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4'üncü maddesinin birinci fıkrasında bulunan şartları taşıması gerekir.
  • Başvuru tarihinin bitimine kadar 18 yaşını tamamlayan vatandaşlar başvuruda bulunabilir.
  • Yapılan başvuru ile birlikte meslek için belirlenen okuldan başvuru tarihinin son gününe kadar mezun olmak ve istenilen belgelerin başvuru tarihi süresince sahip olunması gerekir.
  • Görevini yapmasına engel ve akıl sağlığı bulunmadığını belgelemek. İşe göndermede öncelik hakkına sahip olan adaylardan anılan yönetmeliğin 5'inci maddesinin birinci fıkrasında belirtilen öncelikli durumlarını gösterir belgeye sahip olmak gerekmektedir.
  • 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu hükümleri gereğince arşiv araştırması sonucuna göre atama işlemi yönünden bir engel bulundurmama şartı gerekmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN