Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak! Resmi Gazetede yayınlandı! Son başvuru tarihi 27 Mart 2023

Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak! Resmi Gazetede yayınlandı! Son başvuru tarihi 27 Mart 2023

2023 yılında yapılması beklenen Sağlık Bakanlığı personel alımları için araştırmalar devam ediyor. Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı için belirlenen branş dağılımını açıkladı. İşte sağlık personeli alımları hakkında merak edilen tüm detaylar…

Sağlık Bakanlığı bünyesinde yapılacak personel alımları için düğmeye basıldı. Resmi Gazete’de yayımlanan karar doğrultusunda temizlik ve güvenlik görevlisi alımı yapılacağı duyuruldu. Devlet kadrosunda çalışmak isteyenlerin yakından takip ettiği alımlar hakkındaki detaylar tek tek paylaşıldı. 22 mart 2023 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan karar doğrultusunda iş başvuruları için belirlenen kadrolar açıklandı. İşte sağlık personeli alımları hakkında merak edilen tüm detaylar…

SAĞLIK BAKANLIĞINA SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI YAPILACAK

Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmak isteyen birçok kişi yayınlanan ilanları yakından takip ediyor. 4857 sayılı İş Kanunu ile mezkûr Kanun’a göre yapılacak alımlar için Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre bakanlık bünyesinde 10.900 sürekli işçi alımı yapılacağı duyuruldu.

saglikci.jpg

Sağlık Bakanlığı personel ilanlarına başvuruda bulunacak vatandaşların esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden başvuru yapabileceği belirtildi. Başvurular 22 Mart 2023 tarihi ile 27 Mart 2023 tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacak. Yapılacak alımlar ile bakanlık bünyesinde eksik bulunan meslek dalları için destek sağlanmış olacak. Başvurular kapsamında kişilerin adrese dayalı nüfus kayıt sistemine kayıtlı olan adreslere dikkate alınmaktadır. Başvurular ise mevzuat hükmüne göre İŞKUR tarafından alınacak.
saglik-calisani.jpg
Bakanlık bünyesinde yapılacak alımlar için her aday yalnızca tek bir kadro ve meslek dalı için başvuruda bulunabilecek. Bakanlık tarafından yapılan son açıklama kapsamında sürekli işçi için istenen meslek ve kadro sayısı açıklandı.

SAĞLIK BAKANLIĞI SÜREKLİ PERSONEL ALIMI KADRO DAĞILIMI

Sağlık Bakanlığı yeni personel alımları hakkındaki detayları tek tek açıkladı. 2023 yılında yapılacak sürekli personel alımı için belirlenen kadro ve kontenjan sayıları şu şekildedir:

saglik-personel-alimi.jpg

  • Temizlik Görevlisi 4.958
  • Güvenlik Görevlisi (Silahsız) 3.386
  • Klinik Destek Elemanı (Hastane) 747
  • Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi 520
  • Elektrikçi (Genel) 279
  • İnşaat Boyacısı/Boyacı 195
  • Marangoz 130
  • Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı 277
  • Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elamanı 258
  • Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı 150

Yayınlanan ilanlar hakkındaki detayları öğrenmek isteyen kişiler İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden merak ettikleri soruların yanıtını alabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN