Sağlıklı doğan bebek ‘Kuvözde öldü’ iddiası

Sağlıklı doğan bebek ‘Kuvözde öldü’ iddiası

Antalya’da hamileliği boyunca kontrollerde hiçbir rahatsızlığı tespit edilmeyen Meray Özen, özel bir hastanede doğum yaptı. Doğumdan sonra bebeğin sağlıklı olduğu söylenen aileye bir süre sonra bebeğin öldüğü haberi verildi. Acıya boğulan aile hastane hakkında şikayetçi oldu.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde yaşayan Meray ve Münir Ulaş Özen çifti, geçen yıl ikinci çocuklarının olacağını büyük mutlulukla öğrendi. Anne karnındaki bebeklerinin düzenli kontrollerini yaptıran Özen çifti, doğum için de Kepez ilçesi Kuzeyyaka Mahallesi’ndeki özel bir hastaneye başvurdu.

Doğumdan 1 gün önce son kontrol için hastaneye giden çifte, anne karnında suyun azaldığı, ancak bir sıkıntı olmadığı, bebeğin ise sağlıklı olduğu söylendi. Ertesi gün hastaneye giden ve doğuma alınan anne Özen’e suni sancı verildi. Doğumun ardından anne Özen, çocuğunun ağlamadığını fark etti. ‘Aram Yoldaş’ adını verdikleri oğlunu 15- 20 saniye görebilen anne Özen, bir terslik olduğunu düşünerek sorduğunda ise bebeğin gayet sağlıklı olduğu, birkaç saat kuvözde kalacağı yanıtını aldı.

Bir süre sonra bebeklerinin olduğu oda önünde koşuşturmaca olduğunu gören baba Özen’e ise çocuklarının öldüğü haberi verildi. Çocuğunun cenazesini otopsi için kucağında Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götüren baba Özen, sonrasında polis merkezine giderek hastane hakkında şikayetçi oldu. Çocukları için hazırladıkları odadaki eşyalara bile bakamadıklarını söyleyen çift, ölümde ihmal olup, olmadığının ortaya çıkmasını istiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN