Şaka değil gerçek! Kavganın ardından bacağı kırılan ineği helikopterle kurtardılar

Sosyal medyada paylaşılan ve büyük ilgi toplayan bir videoda, bacağı kırılan ineğin helikopter ile kurtarıldığı görüldü. İddialara göre kavga eden ineklerden birinin ayağı kırıldı, yetkililer ise ineğe kara yolundan ulaşamayınca çareyi helikopterde buldu.

İsviçre'de iddialara göre kavga eden 2 inekten birinin ayağı kırıldı. Zorlu arazi nedeniyle ineğe kara yolundan ulaşılamamasının ardından ise yetkililer çareyi helikopterde buldu.

İsviçre'nin Bern şehrinde yaşanan olayda iddialara göre kavga ettiği söylenen 2 inekten biri yaralandı. Olayın ardından bacağının kırıldığı anlaşılan "Goddess" (Tanrıça) isimli inek için ise yetkililer harekete geçti. Daha sonrasında yapılan çalışmalar sonucunda ineğin bulunduğu konumun kara yolundan ulaşılması zor olduğu anlaşılınca yetkililer çareyi bambaşka bir çözümde buldu.

HELİKOPTERLİ KURTARMA

Goddess'a kolay kolay ulaşamayacaklarını anlayan kurtarma ekipleri, bölgeye vinçli bir helikopter götürmeye karar verdi. Oldukça ağır olan ineği sıkıca bağlayan ekipler daha sonrasında hava yolu ile ineği tedavi etmek için veteriner hekimliğine götürdü.

Sosyal medyada ilgi çeken o görüntüler kameralara böyle yansırken ineğin son durumu hakkında ise herhangi bir bilgiye ulaşılamadı.