Sakarya'da rehine krizi! Kız arkadaşını alıkoydu, özel harekat devreye girdi

Sakarya'da rehine krizi! Kız arkadaşını alıkoydu, özel harekat devreye girdi

Sakarya'da, alkol ve uyuşturucu maddenin etkisinde olduğu iddia edilen T.T. kız arkadaşını rehin aldı. Elindeki silahla tehditler savurarak korku dolu anlara neden olan şüpheli, özel harekat polisleri tarafından ikna edilerek gözaltına alındı.

Olay, Ankara Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı binanın 5. katında meydana geldi. Alkol ve uyuşturucu maddenin etkisinde olduğu iddia edilen T.T. (48) isimli eski polis memuru, kız arkadaşını rehin aldı.

rr

SİLAHLA TEHDİTLER YAĞDIRDI

Yarı çıplak şekilde balkona çıkan şüpheli, elindeki silahla tehditler savurdu. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri hem bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı hem de şahsı ikna etmeye çalıştı.

ggg

4 SAAT SONRA GÖZALTINA ALINDI

Yaklaşık 4 saat süren ikna çalışmaları çerçevesinde önce şahsın rehin aldığı kadın kurtarıldı, sonra T.T. gözaltına alındı. Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalede kadının kafasına silah dipçiğiyle vurulduğu öğrenildi. Olaya ilişkin inceleme başlatıldı.

poo

Öte yandan, 5 katlı binanın son katında kız arkadaşını rehin alan T.T.’nin, 12 Ekim 2022 tarihinde Adapazarı Ulu Sokak’ta pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan kişi olduğu ortaya çıktı.

YORUMLAR (2)
2 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN