Şakır şakır geliyor! Barajlar resmen taşacak, İzmir, Muğla, Adana, Mersin... Hazır olun: Yollar göle dönecek

Şakır şakır geliyor! Barajlar resmen taşacak, İzmir, Muğla, Adana, Mersin... Hazır olun: Yollar göle dönecek

Son dakika haberi... Hafta sonu tatil planı yapanlar dikkat! Meteoroloji tarafından yapılan son dakika uyarısı herkesi korkuttu. Beklenen sağanak yağışlar geliyor. Vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl? Hangi bölgelerde yağış bekleniyor?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. O bölgemiz yağmura doyacak. Şakır şakır geliyor! Barajlar resmen dolup taşacak, İzmir, Muğla, Adana, Mersin dikkat! O gün yollar göle dönecek.

Ekim ayı itibarıyla hava sıcaklıkları tüm yurt genelinde düşmüş durumda. Soğuk hava dalgası İstanbul ve Ankara başta olmak üzere etkisini sürdürürken vatandaşlar 'Yağışlar ne zaman gelecek? İstanbul'da bugün hava durumu nasıl?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. Hafta sonu plan yapanlar dikkat! O bölgemize sağanak yağışlar geliyor. Barajlar resmen taşacak. İzmir, Muğla, Adana, Mersinliler sakın o saat aralığında dışarı çıkmayın. Yollar göle dönecek. İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (mgm) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurdun güney kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Hatay, Bitlis ve Van çevreleri, Antalya’nın batısının iç kesimleri, Denizli’nin güneyi ile Hakkari’nin kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara’nın güney ve doğusu, İç Ege ile Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

ghgh-19.jpg

İç ve kuzey kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgar kuzey kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu, güney kesimlerde güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

HAFTA SONU PLAN YAPANLAR DİKKAT! SAĞANAK YAĞIŞLAR GELİYOR

Meteorolojik kaynaklar yeni bir uyarıda bulundu. Hafta sonu plan yapanlar bu habere dikkat! Yapılan uyarıda Doğu Anadolu bölgesi için sağanak yağış uyarısı verildi. Özellikle yağışların İzmir, Muğla, Adana ve Mersin'de de görüleceği ifade edildi.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU RAPORU

13 EKİM 2023 CUMA GÜNÜ

h1.png

14 EKİM 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h2.png

15 EKİM 2023 PAZAR GÜNÜ

h3.png

16 EKİM 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

h4.png

17 EKİM 2023 SALI GÜNÜ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN