Şakır şakır yağacak! Gökten resmen bereket iniyor! Meteorolojiden bu illere uyarı: Yarın dışarı çıkan paçalarına kadar ıslanır

Şakır şakır yağacak! Gökten resmen bereket iniyor! Meteorolojiden bu illere uyarı: Yarın dışarı çıkan paçalarına kadar ıslanır

Son dakika haberi... Ekim ayında etkili olan sıcak hava dalgası Kasım ayı ile birlikte yerini soğuk havalara bırakmış durumda. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere sıcaklıklar 4-5 derece birden düşerken vatandaşlar 'Bugün yağış var mı? İstanbul'da hava durumu nasıl?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Bu illerde yaşayanlar dikkat! Yarın dışarı çıkan paçalarına kadar ıslanır. Şakır şakır yağacak! Gök resmen delinecek.

Güncel hava durumu vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Ekim ayında etkili olan sıcak hava dalgası Kasım ayı ile birlikte yerini soğuk hava dalgasına bıraktı. Vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl? Yağışlar ne zaman etkili olacak?' sorusunu araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Meteorolojiden bu illere uyarı. Yarın dışarı çıkan paçalarına kadar ıslanır. Şakır şakır yağacak! İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel hava durumunu paylaştı. Aktarılan verilere göre bugün Trakya’da ve Anadolu’nun bazı noktalarında yerel yağışlar etkili olacak. Aynı zamanda yurt genelinde sağanak yağışlar etkisini iyice artıracak. Cuma ve cumartesi günü etkisini bölgesel olarak yitirecek yağışlar pazar günü yeniden etkili olacak. Hava sıcaklıklarında da hissedilir düşüşler yaşanacak.

hjjh-32.jpg

METEOROLOJİDEN BU İLLERE UYARI: YARIN DIŞARI ÇIKAN PAÇASINA KADAR ISLANIR!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın batısı, Doğu Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun doğusu, Orta Karadeniz (Çorum hariç), Doğu Anadolu’nun güneydoğusu, İzmir, Aydın, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Giresun ve Erzurum çevreleri ile Ankara’nın doğu, Hatay’ın kıyı kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının yağışlı hava ile birlikte biraz azalacağı, yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU

1 KASIM 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

h1.png

2 KASIM 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

h2.png

3 KASIM 2023 CUMA GÜNÜ

h3.png

4 KASIM 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h4.png

5 KASIM 2023 PAZAR GÜNÜ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN