Sanatçı Haluk Levent Gazze için BM'de

Sanatçı Haluk Levent Gazze için BM'de

AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent, Birleşmiş Milletler'e ziyaret gerçekleştirdi ve BM Küresel İletişim Departmanı Sosyal Yardım Başkanı Maher Nasser ile görüştü. Görüşme sonrasında Levent, Gazze'ye yönelik yardım faaliyetleri için plan oluşturacaklarını duyurdu.

Sanatçı Haluk Levent, Gazze'ye yardım amacıyla Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) ile işbirliği yaptıklarını açıkladı.

Ayrıca Levent, sosyal medya hesabından BM'nin 9-10 Mayıs'ta Nairobideki Sivil Toplum Konferansı'nda bir konuşma yapacağını duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN