Sanatçılardan İmamoğlu'na destek mesajları: Buna neden olanlara 'dur' deme zamanı

Sanatçılardan İmamoğlu'na destek mesajları: Buna neden olanlara 'dur' deme zamanı

Erzurum mitinginde taşlı saldırıya uğrayan İBB Başkanı İmamoğlu'na sanatçılardan destek geldi. Komedyen Cem Yılmaz sosyal medyadan "Bir mitingde Türk bayrağı ile süslenmiş alanda insanlara taş atmak 2023 de olduğumuzu unutturdu. Bu ve bunun gibi yüzlerce sebep ! İyiliğin kazanmasına hasretiz" dedi. Megastar Tarkan ise "Ne kadar üzücü ki kardeş kardeşe düşman edildi memleketimizde. Şimdi bu ayıbı düzeltme, buna neden olanlara “dur” deme zamanı. Tekrar “birlik” olma zamanı." paylaşımında bulundu.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum mitinginde yaşanan taşlı saldırı sonrası bazı vatandaşlar yaralandı. Yaşanan olay tepkilere neden oldu. Saldırının ardından İmamoğlu'na Erzurum'da yapılan saldırıya sanatçılar tepki gösterdi.

Sosyal medya hesaplarından yaşananlara tepki gösteren sanatçıların mesajları şöyle:

Cem Yılmaz: "Her Şey Çok Güzel Olacak” Memleketimin her sağduyulu insanının bu güzel dileğinin gercek olmasını canı gönülden diliyorum. Geçmiş olsun Ekrem başkan. @ekrem_imamoglu bir mitingde Türk bayrağı ile süslenmiş alanda insanlara taş atmak 2023 de olduğumuzu unutturdu, bu ve bunun gibi yüzlerce sebep ! İyiliğin kazanmasına hasretiz."

Şahan Gökbakar: "Organize kötülük sınır tanımıyor. Bazen hakaret ediyor, bazen taş atıyor, bazen deli saçması iftiralarla algı yapıyor, ayrıştırıyor, nefret ekiyor, bölüyor! Asla utanmıyor. Sınırsızca saldırıyor ve açıkca tehdit ediyor. Erzurum da yaşanan olaylar da, terör üzerinden ülkenin yarısından fazlasına atılan iftiralar da akıl alır gibi değil. İyi, vicdanlı, sağduyulu ve bu Cumhuriyeti çok seven insanlar olarak, beraberce bu kötülüğün karşısında duracağız. Onurlu, gururlu şerefli ve namuslu hayatlarımızı sevgi ve huzur içinde hep birlikte yaşayacağız hiç merak etmeyin!"

Sarp Apak: "Bunu da gördük. Sorumluların hepsini hesap verirken de görürüz umarım. Çok geçmiş olsun #Erzurum ve sayın Ekrem İmamoğlu"

Hayko Cepkin: "Yaralı kardeşlerimize acil şifalar dilerim. Sizlere ve halkımıza da geçmiş olsun. İlk be son denemeleri olarak kalması dileklerim ile…

Tarkan: Geçmiş olsun Sn. Ekrem İmamoğlu. Geçmiş olsun Erzurumlu vatandaşlar. Yaralananlara acil şifalar dilerim. Ne kadar üzücü ki kardeş kardeşe düşman edildi memleketimizde. Aynı bayrak altında birbiriyle savaş içinde. Çok yazık… Şimdi bu ayıbı düzeltme, buna neden olanlara “dur” deme zamanı. Tekrar “birlik” olma zamanı. Sağduyu, saygı ve sevgiyle…

Hazal Kaya: Yazıklar olsun!!! Çoluğu çocuğu,genci,yaşlıyı taşlattınız.Yazıklar olsun!

1.webp

"SİZİ ÇOK SEVİYORUZ"

Saldırıyı kınayan isimlerden biri de ünlü oyuncu Birce Akalay oldu.

ELBET" Akalay, 13. cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Erzurum'daki saldırıya ilişkin paylaştığı videoyu alıntılayarak şu ifadeleri kullandı: "Sizi çok seviyoruz Sn. Kemal Kılıçdaroğlu. Bunu öncelikle sade bir vatandaş olarak söylemek isterim. Kalbimde bir yerlerde hasretini duyduğum ülkeme az kaldı.Yolumuz sevgi ve adalet yolu. Bizler de sizler gibi kudretli ve inançlıyız ki bu kötülük, bu kaos bir gün bitecek elbet."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN