İmamoğlu'nun saldırıya uğradığı mitingde bir vatandaş yaşadıklarını anlattı: Bu ülkenin devleti, polisi nerede?

İBB Başkanı İmamoğlu'nun Erzurum mitinginde saldırıya uğramasının ardından mitinge katılan bir vatandaş yaşadıklarını çektiği videoda ağlayarak anlattı. "İnsanlar bu kadar delirmiş olamaz, bu ülkenin devleti polisi nerede?" diyen vatandaş, "Zaten bizi küçücük alana tıkmışlar oraya taş atıyorlar biri benim kafama geldi. İnsanlar alanı dağıtmak zorunda kaldı. Canlı yayını kestiler bu ülke böyle mi olacak bu?" diyerek tepki gösterdi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum mitinginde yaşanan taşlı saldırı sonrası bazı vatandaşlar yaralandı. Yaşanan olay tepkilere neden oldu. Mitingde katılan bir vatandaş saldırı sırasında yaşadıklarını ağlayarak videoda anlatarak "Bu ülkenin devleti polisi nerede?" diye sordu.

Çektiği videoda ağlayarak konuşan vatandaş şu ifadeleri kullandı:

"İnsanlar bu kadar delirmiş olamaz, bu ülkenin devleti polisi nerede nerede? Millet tutmuş uzaktan taş atabilecek kadar yakınlar... Zaten bizi küçücük alana tıkmışlar oraya taş atıyorlar biri benim kafama geldi. İnsanlar alanı dağıtmak zorunda kaldı. Canlı yayını kestiler bu ülke böyle mi olacak bu?"

NE OLMUŞTU?

İBB Başkanı İmamoğlu, Erzurum mitinginde konuşurken seçim otobüsüne taşlı saldırı gerçekleşti. Saldırı anında polis ekiplerinin önlem almaması üzerine İmamoğlu konuşmasını yarıda kesti. Saldırı sonrası açıklama yapan İmamoğlu, sosyal medya hesabından "Bugün olan olayların Erzurumlu hemşehrilerimle ilgisi yok" dedi.

İmamoğlu, iktidara seslenerek "Son kez uyarıyorum. Bu tür dili kullanmayın. Bu millete zarar veriyorsunuz. Biraz utanmanız varsa söylemlerinize dikkat edin." diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN